Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | ”Ce să se întâmple?”. Cum a explicat Ionuţ Stoica faza care a decis, în mare măsură, Dinamo - Hermannstadt

Dinamo Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

Partida dintre Dinamo şi FC Hermannstadt s-a decis, în mare măsură, în urma fazei din minutul 32, când fundaşul sibienilor, Ionuţ Stoica, l-a faultat pe Mihaiu în careu şi s-a dat lovitură de la 11 metri şi cartonaş roşu. Stoica a încercat să explice, la finalul confruntării, ce s-a întâmplat la faza respectivă.

El a declarat că nu a fost nici măcar fault, dar vorbele lui sunt anulate de reluări, în care se vede clar că îl incomodează în mod evident pe jucătorul lui Dinamo. Însă, cartonaşul roşu pare o măsură exagerată a arbitrului.

Ce să se întâmple? A fost un duel, eu consider că a fost umăr la umăr, nu l-am atins. Ok, să zicem că dă 11 metri, dar nu dai roşu. Eu aşa zic, nu vreau să îl critic pe domnul arbitru. Nu mi-a zis nimic, decât că nu am atins mingea, că l-am lovit. Ok, dar nu îmi dai roşu. Să primeşti roşu şi penalty, e greu.

Suntem şi cu moralul căzut, e greu. Speranţe avem în salavare, dar trebuie să stăm la mâna rezultatelor. Putem să scoatem şase puncte din meciurile următoare, dar depindem şi de alte partide. Noi suntem o familie”, a declarat jucătorul oaspeţilor, la finalul confuntării, la interviuri.

Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului din Casa Liga 1. Pentru dinamovişti este a patra victorie consecutivă. Golurile au fost marcate de Paul Anton, în minutele 34 şi 90+3, ambele reuşite fiind din penalti.

Primul penalti a fost acordat pentru un fault al lui Stoica la Mihaiu, fază în urma căreia Stoica a fost eliminat. Al doilea penalti a fost acordat pentru un fault al lui Belu la Fabbrini.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng.

Echipele utilizate:

  • Dinamo: Eşanu - Bejan, Pulic, Albentosa - Sorescu, Gol, Achim, Anton, Filip – Mihaiu (Fabbrini ’58), Nemec (Blejdea ’68, Morsay ‘90+1).
  • Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache (Alhassan ’84), Viera, Stoica, Opruţ – Vodă (Belu ’28), Addae (Mayoral ’64), Pires, Petrescu – Aosman (Măţel ’46) – Aralica (Yazalde ’46).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele