Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Cea mai urâtă seară din cariera de antrenor a lui Mutu. ”A fost o seară de coşmar, o seară neagră, rezultatul spune totul”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21116951/1/mutu-11.jpg

Farul Constanţa a învins de o manieră zdrobitoare pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

Pentru Adrian Mutu este cel mai dur eşec din cariera sa de antrenor. ”Briliantul” nu s-a ferit de cuvinte, după umilinţa de pe terenul liderului din Superliga.

”A fost o seară de coşmar, o seară neagră, rezultatul spune totul. Am început jocul cum nu se putea mai prost, în secunda 30, penalty. Sunt prea puţine lucruri de spus, pentru că, pe lângă faptul că Farul are calitate, am mai făcut şi multe cadouri. Da, este o seară de coşmar pentru noi, nu avem ce să spunem. Rezultatul te loveşte.

Mai multe nu pot spune acum la cald. Mai mult decât arată tabela de marcaj, ce putem spune?

Au fost şi greşeli personale. Le-a ieşit tot în seara asta, am mai făcut şi noi cadouri. Aşa s-a făcut istoria. Nu am reuşit să oprim iureşul ăsta al lor.

Suntem toţi foarte supăraţi pentru acest rezultat. Vom analiza mâine, pentru că nu ne convine rezultatul, dar să nu uităm că tot aceşti băieţi au bătut şi campioana României. Câteodată, fotbalul te loveşte în orgoliu”
, a declarat Mutu, la finele partidei.

Farul este pe locul 1 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid are 34 de puncte şi ocupă locul 5.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele