Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO | Cea mai urâtă seară din cariera de antrenor a lui Mutu. ”A fost o seară de coşmar, o seară neagră, rezultatul spune totul”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21116951/1/mutu-11.jpg

Farul Constanţa a învins de o manieră zdrobitoare pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

Pentru Adrian Mutu este cel mai dur eşec din cariera sa de antrenor. ”Briliantul” nu s-a ferit de cuvinte, după umilinţa de pe terenul liderului din Superliga.

”A fost o seară de coşmar, o seară neagră, rezultatul spune totul. Am început jocul cum nu se putea mai prost, în secunda 30, penalty. Sunt prea puţine lucruri de spus, pentru că, pe lângă faptul că Farul are calitate, am mai făcut şi multe cadouri. Da, este o seară de coşmar pentru noi, nu avem ce să spunem. Rezultatul te loveşte.

Mai multe nu pot spune acum la cald. Mai mult decât arată tabela de marcaj, ce putem spune?

Au fost şi greşeli personale. Le-a ieşit tot în seara asta, am mai făcut şi noi cadouri. Aşa s-a făcut istoria. Nu am reuşit să oprim iureşul ăsta al lor.

Suntem toţi foarte supăraţi pentru acest rezultat. Vom analiza mâine, pentru că nu ne convine rezultatul, dar să nu uităm că tot aceşti băieţi au bătut şi campioana României. Câteodată, fotbalul te loveşte în orgoliu”
, a declarat Mutu, la finele partidei.

Farul este pe locul 1 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid are 34 de puncte şi ocupă locul 5. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele