Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ ”Cei de la FCSB au fost mai buni”. Sepsi nu convinge, dar mai are o şansă la play-off

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21054434/2/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-03-2023-1.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia covăsneană Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

Bucureştenii au marcat în minutul 21. A fost o gafă a lui Mark Tamas, gafă de care a profitat Florinel Coman, apoi balonul a ajuns la Olaru şi acesta a pasat pentru Octavian Popescu, care a înscris.

Cristiano Bergodi a declarat că cei de la FCSB a meritat victoria şi a punctat că tot ce contează e meciul de joi, contra lui FCU Craiova, în care covăsnenii au nevoie de victorie pentru a accede în play-off.

”Prima repriză a fost slabă, a doua ceva mai bine. Nu am contat, e un meci în care cei de la FCSB au fost mai buni. Am intrat cu presiune, ne-a apăsat un pic. Am avut teamă, n-am ţinut de minge. Asta s-a văzut. N-am fost dur la pauză, am discutat, nimic extraordinar.

Trebuie să ne gândim doar la meciul de joi şi gata. Jucătorii nu ştiau nimic despre meciul de acolo, eu am auzit pe cineva de pe bancă, am auzit acolo. În ultimele 10 minute am aflat scorul. Oricum nu trebuia să fim atenţi acolo.

Vedem dacă vom face schimbări, am un lot de unde pot alege pentru această finală. Va fi incredibil. O remiză ne-ar ţine în play-out”
, a spus italianul, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele