Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

VIDEO | Cel mai spectaculos meci al sezonului în NBA! Faze demne de All-Star Game reuşite de Victor Wembanyama

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 5 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21451310/1/profimedia-0834333918.jpg

Milwaukee Bucks a învins San Antonio Spurs, scor 125-121, în cel mai spectaculos meci al actualului sezon din NBA.

Chiar dacă scorul nu a fost unul ieşit din comun, Victor Wembanyana a reuşit câteva faze ireale. Cea mai spectaculoasă secvenţă a fost atunci când la capătul unul fast-break francezul a dat un dunk peste Brook Lopez.

 

De asemenea, Wembanyama s-a transformat în Kobe Bryant pentru o fază! Jucătorul lui Spurs şi-a pasat singur cu panoul pentru încă un dunk.

 

 

 

Giannis Antetokounmpo nu s-a lăsat mai prejos şi a dat un dunk peste Wemby, dar francezul i-a răspuns grecului în ultimele secunde cu un blocaj care a ţinut-o pe Spurs în meci!

 

 

 

 

Totuşi, performanţa spectaculoasă a lui Victor Wembanyama nu a fost de ajuns pentru ca Spurs să producă surpriza cu Milwaukee. Francezul a terminat cu 27 de puncte, 9 recuperări şi 5 blocaje. Devin Vassell a reuşit şi el un meci extraordinar, marcând şase aruncări de trei puncte şi terminând partida cu 34 de puncte.

De la Bucks, Giannis Antetokounmpo a avut cea mai bună linie la statistici, 44 de puncte, 14 recuperări şi 7 pase decisive. Lillard a reuşit şi el un double-double. Pe lângă cele 25 de puncte, point guard-ul din Oakland a oferit şi 10 pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele