Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO ǀ Cerinţa lui Dan Petrescu pentru conducerea campioanei CFR Cluj, imediat dupa calificarea în grupele Conference League

Conference League Publicat pe 25 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20833129/2/dan-petrescu.jpg

Dan Petrescu îşi mai doreşte că CFR Cluj să mai transfere doi fotbalişti, după ce echipa pe care o antrenează s-a calificat, în direct la Prima Sport 1, pentru a doua oară la rând în grupele Conference League şi pentru a patra oară consecutiv în grupele unei competiţii europene.

Deşi şi-a lăudat elevii după succesul cu Maribor, ”Bursucul” a avut un mesaj clar pentru conducerea clubului. Totuşi, el s-a arătat destul de precaut, aşteptând să vadă dacă se vor găsi resursele necesare pentru realizarea mutărilor.

”E normal, a fost un meci foarte greu, e campioana Sloveniei. Aţi văzut şi voi, o echipă foarte bună, cu jucători care evoluează la echipe naţionale. (...)

În 8 meciuri am câştigat 3, 5 am făcut egaluri. Deci, noi nu am pierdut niciun meci, asta-i realitatea. Penalty-urile sunt penalty-uri, dar până la penalty-uri CFR nu a pierdut niciun meci. Asta e foarte important în Europa şi a luat şi foarte puţine goluri, ceea ce e important!

În campionat, în schimb, am pierdut mai multe meciuri decât voiam, dar şi ritmul ăsta pe care îl avem... aţi văzut că şi FCSB, şi Craiova suferă şi ei în campionat. E foarte greu, accidentări...m-a surprins faptul că Boateng a putut să joace 90 de minute şi a făcut-o foarte bine, ăsta a fost un bonus pentru noi. Şi, în acelaşi timp, felul în care a jucat Yeboah, la 18 ani, el a venit la echipa a doua şi se impune pe zi ce trece. Sper să rămână aşa motivat, aşa serios. În momentul de faţă e unul dintre cei mai buni jucători din România la cum joacă, uitaţi-vă şi ce adversari a avut în faţă, păcat că la bara aceea n-a marcat.

Mă bucur pentru băieţi, pentru că merită, după ce am păţit în meciul ăla din Armenia cu penalty-urile...au avut încă 6 meciuri, şi-au revenit, bravo lor! Au demonstrat că merită la CFR. Acuma, peste două zile avem meci şi vă spun sincer că am intrat în vestiar, am făcut echipa, mă gândesc cum să jucăm duminică, pentru că n-am cum să mă bucur prea mult ca antrenor, dacă aveam o săptămână liberă ar fi fost fantastic ca să ne bucurăm şi noi de această calificare, dar n-avem timp.

Ne bucurăm că în al patrulea an la rând CFR merge în cupele europene şi mereu e presiune, mai ales pe Dan Petrescu, care nu ştie să antreneze, încât nu mai ştiu ce să fac. Pot să îi calific de 20 de ori, că tot sunt contestat aiurea. Că dacă eram contestat pe merit, aş fi zis: OK! (...) În momentul de faţă mă bucur cel mai bun pentru jucători. Merită toate felicitările, în condiţiile în care suntem noi acuma!.

Eu dacă ar fi după mine aş lua doi jucători, să vedem acum dacă se şi poate!”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului cu Maribor.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat, joi, în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa slovenă Maribor, scor 1-0 în manşa secundă, disputată pe teren propriu. În tur, scorul a fost 0-0.

Unicul gol al dublei manşe a fost marcat de Lovro Cvek, în minutul 90, dintr-o foarfecă absolut superbă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20833129/3/dan-petrescu-prim-plan.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri