Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

VIDEO ǀ CFR Cluj a învins cu ceva emoţii FC Voluntari, iar acum are 10 puncte avans faţă de FCSB!

CFR Cluj Publicat pe 12 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20634826/3/cfr-cluj-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-12-03-2022.jpg

CFR Cluj a început perfect şi play-off-ul, obţinând victoria în prima etapă cu FC Voluntari, scor 3-1. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Ardelenii nu au arătat tocmai bine în prima repriză, iar ilfovenii au reuşit să pună ceva presiune pe poarta lui Hindrich. În repriza secundă, lucrurile s-au schimbat. Ambele formaţii au început să „joace fotbal”. 

Debeljuh a fost cel care a spart gheaţa şi a punctat în minutul 50. Pe final, elevii lui Dan Petrescu au avut ceva emoţii. 

Cristi Costin a profitat de o gafă uriaşă a defensivei ardelene şi a adus egalarea în minutul 71. Dar apoi a apărut Ciprian Deac, care şi-a arătat încă o dată valoarea, reuşind un gol superb la colţul lung. Petrila a securizat victoria câteva minute mai târziu, în 81.

CFR Cluj are pentru moment 10 puncte avans faţă de FCSB, care joacă luni cu Farul, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

FC Voluntari se află la egalitate de puncte cu Farul şi FC Argeş.

CFR Cluj - FC Voluntari 3-1

Final de meci.

Min. 81: GOOOL CFR! Omrani l-a văzut la timp pe Petrila şi i-a trimis o pasă filtrantă de senzaţie. Tânărul fotbalist a sprintat şi a trimis mingea pe lângă Popa, direct în plasă.

Min. 77: GOOOL CFR! Deac a plasat aproape perfect mingea la colţul lung şi a reuşit un gol superb. Ardelenii au trecut din nou în avantaj graţie veteranului Ciprian Deac.

Min. 70: GOOOL Voluntari! Cristi Costin a profitat de o eroare uriaşă în defensiva ardelenilor şi a punctat pentru a restabili egalitatea.

Min. 69: Ocazie importantă CFR! Omrani a reluat foarte periculos din centrarea lui Petrila.

Min. 51: Ocazie importantă CFR! Omrani a trimit un şut din afara careului foarte, foarte aproape de bară.

Min. 50: GOOOL CFR! Debeljuh s-a băgat perfect în şutul expediat de Petrila şi a deschis scorul cu FC Voluntari.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 38: Ocazie Voluntari! Ilfovenii pleacă foarte frumos pe un contraatac, dar se împotmolesc la finalizare în poziţie de 2 vs 1, apoi acţiunea se stinge.

Min. 35: Ocazie importantă CFR! Păun a stat bine pe picioare şi a reuşit să-i trimită printre adversari lui Susic, care a trimis puţin pe lângă.

Min. 22: Ocazie Voluntari! Lopes a trimis un voleu puternic în plasa laterală.

Min. 12: Ocazie importantă CFR! Susic a şutat puţin peste poartă, din interiorul careului. Deac a aşezat foarte bine mingea cu câlcăiul.

Minutul 1: A început partida!

  • CFR CLUJ: Hindrich - Cr. Manea, Yuri Matias, Burcă - Susic, Bordeianu, Boateng, Deac, Camora - Debeljuh, A. Păun
  • REZERVE: Sava, Fl. Ştefan, Dimitrov, Sigurjonsson, Chipciu, Neguţ, Petrila, Omrani, Dugandzic
  •  
  • FC VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş - I. Gheorghe, V. Raţă. Droppa, Helder Tavares, Briceag - M. Lopes, Nemec
  • REZERVE: Râmniceanu, Achim, Andres, Al. Vlad, Golan, C. Costin, Tehe, Merloi

Golurile, ratările, potenţialele decizii controversate de arbitraj sau alte faze importante ale jocului din prima etapă a play-off-ului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

Lidera CFR Cluj păstrează după înjumătăţirea punctelor un avans de şapte lungimi faţă de singura urmăritoare FCSB. Chiar şi aşa, Dan Petrescu este recunoscut ca un antrenor ce nu riscă absolut nimic. Este de aşteptat ca ”feroviarii” să dea totul în fiecare meci, în scopul de a-şi asigura matematic al cincilea titlu consecutiv de campioană.

De cealaltă parte, FC Voluntari se află în luptă strânsă cu Farul Constanţa şi FC Argeş pentru locul 4 din Casa Liga 1. Toate cele trei formaţii menţionate încep play-off-ul cu 24 de puncte, iar poziţia a 4-a se poate transforma într-un loc de baraj pentru preliminariile Conference League, în funcţie de cine câştigă Cupa României.

În turul sezonului regular, CFR Cluj s-a impus în ambele confruntări cu FC Voluntari, însă de fiecare dată cu dificultate şi cu scorul preferat al lui Dan Petrescu: 1-0!

Echipele probabile:

  • CFR Cluj (3-5-2): Hindrich - Manea, Yuri, Burcă - Susici, Deac, Boateng, Bordeianu, Camora - Omrani, Petrila
  • Rezerve: Sava, Dimitrov, Păun, Sigurjonsson, Chipciu, Dugandzic, Costache, Roger, Buş
  • Antrenor: Dan Petrescu
  •  
  • FC Voluntari (3-5-2): M. Popa - Ciobotariu, Tamaş, Armaş - Ricardinho, Raţă, Droppa, Gheorghe, Briceag - Nemec, Budescu
  • Rezerve: Râmniceanu, Achim, Meleke, Marcelo, Helder, Ilie, Vlad, Fulop, Costin
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele