Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | CFR Cluj a obţinut o victorie foarte norocoasă cu Gaz Metan Mediaş! Gol în minutul 90+4

CFR Cluj Publicat pe 12 feb 2022
mail-share icon Email

CFR Cluj a reuşit să obţină victoria în prelungiri, în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Campioana României a început mai bine meciul şi a dominat autoritar, iar Petrila a deschis scorul în minutul 33. Tânărul de perspectivă de la CFR a reuşit un gol frumos, cu capul.

După pauză, Gaz Metan parca a fost altă echipă, în special după golul egalizator. Ioan Filip a restabilit egalitatea în 64. Imediat după această reuşită, elevii lui Dan Petrescu au fost dispărut aproape în totalitate de pe teren.

Medieşenii au avut ocazii importante pe final, însă au cedat în prelungiri.

Neguţ a profitat de dezorganizarea din defensiva Gazului şi a adus golul victoriei în 90+4.

CFR Cluj conduce în continuare în Casa Liga 1, având 64 de puncte acum. Gaz Metan este pe locul 14, cu 22 de puncte.

Gaz Metan - CFR Cluj 1-2

Final de meci.

Min. 90+4: GOOOL CFR! Neguţ dă lovitura şi reuşeşte să aducă o victorie la care ardelenii nu mai sperau. Medieşenii au făcut o mare eroare în defensivă: doi dintre propriii fotbalişti s-au ciocnit între ei.

Min. 86: Ocazie importantă Gaz Metan! Irobiso putea da lovitura cu puţin noroc. După ce s-a lovit de adversar, mingea a ricoşat chiar la el, la colţul scurt. Atacantul a şutat peste însă.

Min. 81: Ocazie Gaz Metan! Lixandru trimite puţin pe lângă poartă, dintr-o poziţie foarte-foarte bună.

Min. 71: Ocazie Gaz Metan! Chamed este foarte aproape să profite de lipsa de organizare din defensiva ardeleană şi de o eroare destul de mare.

Min. 67: Ocazie CFR! Camora primeşte o pasă foarte bună în careu, face un dribling scurt, dar şutul său lasă de dorit. Buzbuchi reţine.

Min. 64: GOOOL Gaz Metan! Irobiso a făcut o cursă formidabilă şi a pătruns excelent pe flancul drept, apoi i-a pasat decisiv lui Filip în faţa porţii. Mijlocaşul a trimis apoi în plasă.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 33: GOOOL CFR! Petrila reuşeşte un gol senzaţional, cu capul. Tânărul ardelean a făcut o cursă frumoasă şi a apărut perfect la o centrare. Reuşita este cu atât mai impresionantă pentru că vine de la un fotbalist destul de scund.

Min. 30: Ocazie uriaşă CFR! Billel Omrani loveşte din nou bara. Reuşeşte o execuţie spectaculoasă, din întoarcere, dar norocul nu-i surâde până acum.

Min. 25: Ocazie mare CFR! Păun prinde un şut foarte bun de la mare distanţă. Buzbuchi s-a întins serios pentru a putea respinge.

Min. 20: Ocazie mare Gaz Metan! Trif sprintează perfect şi îi fură balonul din faţă lui Burcă, doar că nu reuşeşte să treacă de Hindrich. Portarul ardelean iese foarte bine şi salvează CFR-ul.

Min. 12: Ocazie mare CFR! Billel Omrani prinde o bombă şi zguduie bara. Petrila a fost cel care i-a trimis excelent o pasă înapoi.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Matricardi, Horj, Dobrescu - Junior, Lixandru - Grădinaru, Filip, Trif - Irobiso
  • Rezerve: Vâlceanu, Kanda, Harfaş, Avram, Iancu, Costea, Şteau, Chamed
  • CFR Cluj: Hindrich - Manea, Graovac, Burcă, Camora - Păun, Boateng, Deac - Omrani, Debeljuh - Petrila
  • Rezerve: Sava, Ştefan, Susic, Bălan, Bordeianu, Chipciu, Neguţ, Sacko, Buş

CFR Cluj nu trece prin cele mai bun momente în campionat, având remize în ultimele patru runde din Casa Liga 1, 3-3 cu FCSB, 1-1 cu FC Botoşani, 1-1 cu U. Craiova şi 0-0 cu UTA. Însă, poate trece peste această pasă cu Gaz Metan, o echipă plină de probleme.

Gaz Metan a pierdut runda trecută, cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, scor 0-2. A debutat însă cu victorie în 2022, 1-0 cu UTA, după care a făcut 1-3 cu FC Voluntari şi 0-0 cu Rapid.

În turul campionatului, CFR Cluj a trecut la limită de medieşeni, la un gol, cu 2-1.

CFR Cluj forţează aducerile lui Braund şi Roger din această iarnă?

CFR Cluj are probleme în Casa Liga 1 de câteva etape, iar rivalii de la FCSB au mai micşorat din ecartul de puncte. Aşa se face că Dan Petrescu a cerut întăriri de lot, solicitând ca Roger, de la UTA, şi Cristopher Braun, de la FC Botoşani, să vină la Cluj încă de acum, nu în vară.

Cei doi au fost semnaţi din postura jucătorilor aflaţi în ultimele luni de contract, astfel că, în mod normal, fac trecerea la CFR Cluj din vară. Doar că Dan Petrescu îi doreşte de acum, iar astfel campioana României este nevoită să plătească bani cluburilor amintite, pentru ca jucătorii să fie lăsaţi să plece.

Conform Fanatik, UTA şi FC Botoşani cer în jur de 150.000 de euro pentru Roger şi Braun, adică o sumă totală ce ar mai scoate din conturile CFR-ului 300.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele