Ultima oră
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
VIDEO | Farul - CFR Cluj 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Grameni, gol de generic VIDEO | Farul - CFR Cluj 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Grameni, gol de generic
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri

VIDEO ǀ CFR Cluj a remizat în turul cu Pyunik Erevan, scor 0-0. Calificata în runda secundă a Ligii Campionilor se decide în Ardeal

CFR Cluj Publicat pe 5 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20758759/6/erevan-cfr-1a.jpg

CFR Cluj a remizat, marţi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Piunik Erevan, în prima manşă a turului 1 preliminar din Liga Campionilor. Campioana României a arătat mai bine în prima repriză, când a ratat câteva şanse bune de a deschide scorul. Mistrati, Deac şi Roger au avut ocazia să înscrie, însă portarul armenenilor a făcut o partidă mare.

Situaţia s-a mai schimbat în partea a doua, când Piunik Erevan a ieşit mai mult la joc şi a echilibrat serios balanţa posesiei. În cele din urmă, chiar dacă duelul a fost mai strâns în ultimele 45 de minute, tot CFR Cluj era să dea lovitura şi să termine turul în avantaj.

Debeljuh a fost la capătul unei faze bune de atac a echipei lui Dan Petrescu, dar şutul acestuia, pe spate, s-a dus în transversală.

  • CFR a început meciul în formula: Bălgrădean - Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Cvek, Boateng, Deac - Mistrati, Debeljuh, Roger.

Returul este programat la 13 iulie şi va fi transmis tot de Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro


Partida Piunik Erevan - CFR Cluj în format live-text 

Pyunik Erevan – CFR Cluj 0-0 

Echipele de start:

  • Pyunik Erevan: Yurchenko - Kovalenko, Bratkov, Vakulenko, Juninho - Renzo, Cociuc, Dashyan - Gonzalez, Otubanjo, Davidyan;
    Rezerve: Mykayelyan, Buchnev, Gajic, Andre Luiz, Harutyunyan, Najaryan, Mladenovic, Avagyan, Nenadovic, Gareginyan;
    Antrenor: Ieghişe Melikian;
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea, A. Burcă, Kolinger, Camora - Boateng, Cvek - Deac, Mistrati, Roger – Debeljuh;
    Rezerve: R. Sava, Brucic, Graovac, Păun, Dugandzic, Petrila, Yeboah, Betancor, Bordeianu, Yuri, Braun, Muhar;
    Antrenor: Dan Petrescu;

Min. 90+4: Final de meci! Fără prea mari ocazii de gol în partea secundă, cu un joc în care s-a greşit mult la mijlocul terenului. Pyunik Erevan a pus probleme CFR-ului în ultimele 45 de minute. 

Min. 73: Debeljuh îşi trece în cont şansa meciului. Preia pe piept în careu, reia cu o execuţie pe spate, dar mingea se duce în transversală.

Min. 64: Petrescu simte că nu merge ceva în atac şi îl întroduce pe Betancor.

Min. 60: Dan Petrescu e nemulţumit de faptul că jucătorii săi nu mai domină la fel ca în prima parte şi e nervos la marginea terenului.

Min. 53: Gazdele ies mai bine de la cabine şi chiar pun presiune pe CFR Cluj.

Min. 46: Start în repriza a doua. 

Min. 45+2: Pauză la Erevan, după o încercare de contraatac a gazdelor.  

Min. 45+1: Deac putea aduce deschiderea scorului. Trage din careu, dar Juninho intervine excelent şi prima repriză se îndreaptă către 0-0.

Min. 34: CFR Cluj revine în atac după câteva minute în care adversarii au stat în careul campioanei României. Deac începe să facă un joc din ce în ce mai bun în ultimii metri, trage de la marginea careului, cu un culoar bun, dar nu o face puternic şi portarul armean reţine.

Min. 30: Câteva cornere pentru Pyunik Erevan, dar fundaşii lui Dan Petrescu rezolvă fără probleme situaţiile. CFR Cluj arată bine până acum, în toate zonele terenului.

Min. 23: CFR Cluj, şansă rarisimă! Deac centează din dreapta, dar Mistrati nu poate marca din câţiva metri, din preajma careului mic, în două rânduri.

Min. 18: Şansă mare pentru CFR Cluj! Roger trage din careu, lateral stânga, dar şutul său e respins de portar. Campioana pune tot mai multă presiune.

Min. 10: CFR Cluj e la conducerea meciului după primele 10 minute, încercând să forţeze deschiderea scorului cu atacuri poziţionale. Multe dintre atacuri se termină, însă, în ultimii 20 de metri, iar cea mai importantă ocazie îi aparţine lui Mistrati. În minutul 4, acesta trage de la marginea careului, de la 18 metri, dar şutul său, nu foarte puternic dar precis, este respins în corner de portarul Yurchenko.

De partea cealaltă, Pyunik Erevan încearcă să surprindă doar pe contraatac.

Min. 1: Începe meciul! 


UPDATE: La partida din această seară intrarea este gratuită, astfel că sunt şanse mari ca tribunele stadionului armenilor să fie pline. Capacitatea arenei este de 14.403 locuri.


CFR Cluj porneşte drept mare favorită în această dublă manşă, contra campioanei Armeniei. Dacă elevii lui Dan Petrescu nu vor comite o surpriză complet neplăcută, posibila adversară a lor în turul al doilea va fi câştigătoarea dintre Dudelange (Luxemburg) şi KF Tirana (Albania).

”Nu mă aşteptam să câştigăm toate meciurile. Ei sunt în urma noastră. Au schimbat toată echipa. 2-0 e un scor care trebuia să fie. De mult n-am mai văzut aşa gol cum a dat Manea. Ar fi bine să înceapă să marcheze.

O să fie foarte greu să aleg primul 11. N-avem cum să avem liber. Nu avem cum, dacă jucăm marţi. 3-4 luni nu vom avea zi libere, sperăm noi. Trebuie să ai noroc şi rezultate. Sper să nu ne treacă norocul în meciurile oficiale.

Nu am ce să le reproşez. E primul cantonament în care nu am nicio problemă cu pregătirea. Jefte îmi place foarte mult, de asta a venit aici.”, declara Dan Petrescu, la finalul pregătirii de vară.

Manşa retur dintre CFR Cluj şi FC Pyunik Erevan este programată miercuri, 13 iulie, de la 21:30.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele