Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | CFR Cluj - Adana Demirspor 1-1. Ardelenii au făcut faţă unei echipe înţesate de staruri

Conference League Publicat pe 27 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21260474/2/profimedia-0792424588.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia turcă Adana Demirspor, în prima manşă din turul al doilea de calificare în Conference League.

Clujenii au deschis scorul încă din minutul 6, prin Jefte Betancor, care a deviat în plasă un şut al lui Camora. Oaspeţii au avut iniţiativa în finalul primei reprize şi în startul reprizei secunde şi au egalat în minutul 77, prin Benjamin Stambouli, din pasa lui Ndiyae.

Ultima ocazie a meciului a aparţinut clujenilor, prin Bîrligea (min. 78), dar meciul s-a încheiat la egalitate, iar CFR va avea un retur greu în Turcia.

VIDEO | CFR Cluj - Adana Demirspor 1-1 (Jefte Betancor 6 / Stambouli 77), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sava - Kresic, Ajeti, Morgan - Manea, Cvek, Tachtsidis, Avounou, Camora - Bîrligea, Jefte Betancor
  • Adana Demirspor: Karacic - Svensson, Manev, Guler, Rodrigues - Stambouli, Akbaba - Yusuf San, Belhanda, Akintola - Ndiaye

Minutul 90+7: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 78: CFR dă replica! Bîrligea se descurcă foarte bine în marginea careului şi scoate pentru Camora, care trage în forţă. Karacic respinge, iar mingea se scurge prin faţa liniei porţii.

Minutul 77: GOL Adana Demirspor! Turcii verticalizează foarte bine, iar Ndiaye scoate la Stambouli, care egalează cu latul.

Minutul 62: Belhanda şutează din careu pe lângă poartă.

Minutul 45+4: Pauză! CFR Cluj conduce cu 1-0.

Minutul 45+3: Avounou şutează de la distanţă. Uşor surprins de efectul balonului, Karacic prinde cu dificultate.

Minutul 22: Ajeti apare foarte bine de lângă un adversar la o fază fixă şi reia cu capul, însă pe direcţia lui Karacic.

Minutul 9: O nouă şansă pentru CFR! Manea reia peste poartă un balon centrat din flancul stâng.

Minutul 6: GOL CFR! Bîrligea declanşează un contraatac, Camora centrează pe jos, iar Jefte reia de lângă un adversar.

Minutul 5: Belhanda trage din marginea careului, dar Sava respinge cu o super intervenţie.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Pentru fosta campioană se anunţă o ”dublă” dificilă. Turcii au un lot cotat la suma de 34.38 milioane de euro, CFR fiind evaluată la doar 18.13 milioane de euro.

Adana Demirspor, care a terminat pe locul patru în campionatul Turciei în sezonul trecut, l-a numit vara aceasta pe fostul mare fotbalist olandez Patrick Kluivert în funcţia de antrenor.

Ardelenii vor da piept cu un star al fotbalului portughez

Fostul iternaţional portughez Nani a semnat, joi, un contract cu echipa turcă Adana Demirspor, echipă care a ocupat locul al patrulea în campionatul Turciei.

Nani (36 de ani) a încheiat cu gruparea turcă o înţelegere pe doi ani, dintre care unul opţional.

Nani a evoluat în ultimul sezon la echipa australiană Melbourne Victory. De-a lungul carierei, atacantul lusitan a mai jucat la Sporting Lisabona, Manchester United, Fenerbahce Istanbul, Valencia, Lazio Roma, Orlando City şi Venezia.

Nani a jucat de 112 ori pentru naţionala Portugaliei şi a marcat 24 de goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri