Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au rămas în 10, după eliminarea lui Teles
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare

VIDEO | CFR Cluj – Chindia Târgovişte 1-0. Alibec, la prima reuşită pentru campioana Ligii 1, care are maximum de puncte după trei etape

Superliga Publicat pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20324634/8/bhp-8453.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, în etapa a treia din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Campioana României are maximum de puncte în acest debut de sezon.

Denis Alibec, împrumutat de la Kayserispor, a înscris pentru CFR Cluj în minutul 52, din centrarea perfectă a căpitanului Mario Camora.

Alibec, titular în premieră pentru CFR Cluj, a înscris primul său gol în Gruia. Atacantul era fără gol în Liga 1 de aproape un an.

Pentru CFR Cluj urmează meciul de pe teren propriu cu echipa elveţiană Young Boys Berna, în manşa tur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Confruntarea e programată marţi, 3 august, de la ora 21:00.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20324634/11/clasament-cfr.jpg


CFR - Chindia 1-0 (Alibec 52'), pe Look Sport+

  • CFR Cluj (4-2-3-1): Arlauskis – Manea, Graovac, D. Ciobotariu, Camora (cpt) – Fofana (Hoban 71'), Tahiri (Păun 46') – Petrila, Deac (Costache 87'), Omrani (Chipciu 62') – Alibec (Debeljuh 62').
  • Chindia (4-2-3-1): Moldovan – Dinu (cpt), Baxevanos, Celea, Căpuşă – Iacob, Suciu (Şerban 63') – Popadiuc (Cherchez 86'), Matiş (Popa 63'), Neguţ – Florea.

Rezerve neutilizate:

CFR: Bălgrădean – Latovlevici, Cestor, Gîdea. Antrenor: Marius Şumudică.

Chindia: Căbuz – Ioniţă, Corbu, Kocic, Roumpoulakou, Martac. Antrenor: Emil Săndoi.


Min. 90+4: Final de meci! Victorie la limită pentru CFR Cluj!

Min. 87: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Deac, a intrat Costache.

Min. 86: Schimbare la Chindia! A ieşit Popadiuc, a intrat Cherchez.

Min. 85: Ocazie pentru CFR Cluj! Petrila a şutat către colţul lung, de la marginea careului, dar Neguţ a deviat mingea în corner.

Min. 84: Ocazie pentru CFR Cluj! Hoban a şutat în forţă cu stângul, de la marginea careului, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 71: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Fofana, a intrat Hoban.

Min. 62: Dublă schimbare la CFR Cluj! Au ieşit Omrani şi Alibec, au intrat Chipciu şi Debeljuh.

Dublă schimbare şi la Chindia: au ieşit Matiş şi Suciu, au intrat Daniel Popa şi Andrei Şerban.

Min. 60: Cartonaş galben pentru Matiş (Chindia)!

Min. 58: Ocazie pentru Chindia! Căpuşă a centrat bine pentru Popadiuc, dar mingea a fost respinsă de către un fundaş, din careul mic.

Min. 56: Ocazie pentru CFR Cluj! În urma unui corner, Fofana a trimis o lovitură de cap din careu, dar execuţia a fost slabă.

Min. 52: GOL pentru CFR Cluj! 1-0! A înscris Denis Alibec, din alunecare, după centrarea excelentă a lui Mario Camora. Este primul gol pentru Alibec la CFR!

Min. 47: Ocazie pentru CFR Cluj! Manea a centrat pentru Omrani, care a şutat slab din careu, din poziţie foarte bună.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la CFR Cluj: a ieşit Tahiri, a intrat Păun.

Min. 45+3: S-a încheiat prima repriză! Nu au fost multe ocazii de gol în Gruia.

Min. 35: Intrare dură asupra lui Omrani, care rămâne nesancţionată de către arbitru. Atacantul CFR-ului este furios.

Min. 20: Ocazie imensă pentru CFR Cluj! Omrani a centrat perfect pentru Tahiri, care n-a reuşit să înscrie din 8 metri, cu capul.

Min. 12: Ocazie pentru Chindia! Matiş a încercat un şut de la 18 metri, din voleu, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

UPDATE 22:00 A început meciul din Gruia! 


CFR a trecut de Lincoln cu 4-1 la general, iar acum are moralul la maxim, înaintea partidei cu Chindia. În plus, campioana României are parcurs impecabil în Casa Liga 2, două victorii în primele două etape, 3-2 cu FC U Craiova şi 2-1 cu Academica Clinceni.

Chindia nu are cel mai bun start de campionat, adunând un singur punct în primele două runde. În primă fază a cedat cu 0-1 în faţa Rapidului, după care a făcut 1-1 cu Sepsi.

Ultimul meci direct dintre cele două s-a jucat pe terenul Chindiei, în sezonul regular al campionatului trecut, iar CFR Cluj s-a impus la limită, cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Păun, din minutul 51.

Echipele probabile:

CFR: Arlauskis – Susic, Graovac, Cestor, Latovlevici – Tahiri, Rodriguez, Deac – Petrila, Debeljuh, Păun

Chindia: Moldovan – Căpuşă, Celea, Baxevanos, Rrumbullaku - Şerban, Suciu, Iacob, Popadiuc – Neguţ, Florea

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele