Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ CFR Cluj - Chindia Târgovişte 2-0. Trupa lui Dan Petrescu se menţine aproape de primul loc

CFR Cluj Publicat pe 4 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20939760/2/cfr-cluj-chindia-targoviste-superliga-superbet-04-12-2022-1.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, în etapa a 19-a din Superligă. Kolinger a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 16.

Scorul final a fost stabilit de Cristian Manea, din penalty, în minutul 80.

Ardelenii se află pe locul secund în campionat, cu 40 de puncte, la 4 lungimi în spatele liderului Farul.

VIDEO ǀ CFR Cluj - Chindia Târgovişte 2-0 (Kolinger 17, Manea 80-penalty), LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Deac, Boateng, Cvek - Yeboah, Janga, Petrila
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Ioniţă - Vorobjovas, Passaglia - Neguţ, Popadiuc, Dumitraşcu - Popa

Minutul 90+6: Fluier final! CFR Cluj se impune cu 2-0.

Minutul 78: GOL CFR! Arbitrul dictează penalty cu ajutorul VAR, după o intervenţie a lui Căpuşă. Manea transformă fără emoţii de la punctul cu var pentru 2-0.

Minutul 64: Manea centrează peste defensiva adversa, Petrila reia pe lângă poartă din 3 metri.

Minutul 62: Petrila trimite de la 25 de metri, dar Căbuz are o intervenţie de senzaţie şi scoate de la vinclu.

Minutul 45+2: Pauză! CFR conduce cu 1-0. Campioana nu a mai forţat după gol şi a preferat să ţină adversarul departe de propriul careu.

Minutul 17: GOL CFR! Deac execută un corner, Kolinger se înalţă şi trimite foarte aproape de stâlpul stâng al porţii, Căbuz fiind fără replică.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

CFR Cluj are nevoie de victorie pentru a ţine aproape de locul 1, Farul, în timp ce Chindia se poate apropia mai mult de play-off în cazul unui succes. Ardeleni lui Dan Petrescu au trei victorii la rând în campionat, pe lângă succesul cu sibienii mai bifând succese cu CS Mioveni, scor 1-0, şi FC U Craiova, scor 3-1.

Reacţia lui Dan Petrescu înaintea partidei:

Vă daţi seama că ştiu tot despre ei. Ştiu ce parcurs au avut, mai ales cu Toni Petrea. Au 8 meciuri în Liga 1, 5 victorii şi 3 egaluri. Parcurs de echipă campioană. Parcă a găsit o baghetă magică şi i-a transformat, pentru că jucători nu a adus.

Înainte au avut 7 înfrângeri şi 3 egaluri. E cea mai în formă echipă din campionat. Cred că cei de la Chindia, chiar dacă nu o spun, au şi aspiraţii de play-off.

Nu ne-am apărat noi ca echipă bine la meciul trecut. Greşelile de la meciul cu Hermannstadt le poţi face şi la partidele cu formaţiile care se bat la titlu. Nu mai trebuie să facem cadouri”, a spus Dan Petrescu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele