Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO ǀ CFR Cluj – CS Mioveni 1-0. Campioana obţine a şaptea victorie consecutivă şi reface avansul de opt puncte faţă de FCSB

CFR Cluj Publicat pe 12 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20499999/1/cfr-cluj-1-924x600.jpg

CFR Cluj a obţinut, duminică, în direct la Look Sport+, a şaptea victorie consecutivă în Casa Liga 1 fără gol primit, 1-0 pe teren propriu cu CS Mioveni. Reuşita decisivă a venit de la Valentin Costache, în minutul 36, şi a fost suficientă pentru ca echipa lui Dan Petrescu să refacă avansul de opt puncte faţă de FCSB.
 
Meciul din Gruia a început cu un duel controversat între Toma şi Susic în careul oaspeţilor, dar arbitrul George Călin nu a arătat punctul cu var, spre nemulţumirea lui Dan Petrescu. A urmat o şansă a lui Blănaru (21), blocat în ultimul moment de Boateng, apoi Debeljuh (22) a finalizat modest o acţiune a lui Deac. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 36, când Costache a şutat de la 20 de metri, iar Iustin Popescu a văzut mingea târziu şi nu a mai putut interveni.
 
După pauză, CFR a fost în control total, iar Popescu a fost nevoit să scoată de sub bară lobul lui Omrani (57). Pe final, Rusu (87) a avut singura şansă a oaspeţilor în partea a doua, dar şutul său a ocolit poarta lui Hindrich şi scorul a rămas 1-0.

CFR Cluj - CS Mioveni 1-0 (Costache 36), live pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro 

  • CFR Cluj: Hindrich - Susic, Graovac, Burcă, Camora - C. Deac (Bordeianu 83), Boateng, Sigurjonsson (Al. Păun 62) - Omrani (Alibec 83), Debeljuh (Chipciu 69), V. Costache 
  • Rezerve: Bălgrădean, C. Manea, Fl. Ştefan, Cestor, Petrila
  •  
  • CS Mioveni: I. Popescu - Garutti, Scarlatache, Al. Iacob (Massaro 84) - Rădescu, Sanoh (Buziuc 80), M. Panait (Vereş 64), D. Toma, Şerbănică - Blănaru (Coşereanu 64), B. Rusu 
  • Rezerve: Ducan, Oancea, Balaur, Burnea, Massaro, Ciucureanu

Minutul 87: Ocazie a lui Rusu! Atacantul lui CS Mioveni încearcă o execuţie pretenţioasă, cu interiorul la colţul lung, şi nu ratează cu mult ţinta.



Minutul 82: CS Mioveni pleacă pe un atac rapid, Rusu scoate bine mingea la Toma, dar mijlocaşul ratează execuţia.

Minutul 75: Dan Petrescu închide jocul, iar apărarea CFR-ului nu are probleme în a bloca tentativele ofensive ale oaspeţilor, multl mai puţine decât cele din prima repriză.

Minutul 69: După ce l-a introdus pe Păun în locul lui Sigurjonsson, Dan Petrescu face şi a doua schimbare, cu Chipciu pentru Debeljuh.

Minutul 57: Ocazie a CFR-ului! Omrani încearcă un lob de efect, dar Iustin Popescu e atent şi reuşeşte să respingă în corner.



Minutul 46: A început repriza a doua, fără schimbări în echipele de start.

Minutul 45+1: Finalul primei reprize. 

Minutul 36: GOL CFR CLUJ!
Costache preia la 20 de metri o minge respinsă de apărarea oaspeţilor, şutează cu dreptul, iar Iustin Popescu vede târziu mingea şi nu mai poate interveni!



Minutul 32: Sanoh prinde cadrul porţii cu un şut de la distanţă, însă execuţia se duce direct pe Hindrich şi tânărul portar al gazdelor reţine fără probleme.

Minutul 22: Excelent lansat de Deac, Debeljuh ajunge în poziţie bună de finalizare, dar trage slab, la colţul scurt, şi Iustin Popescu reţine.



Minutul 21: Ocazie a oaspeţilor! Blănaru apare nemarcat în careu la o centrare din dreapta, dar Boateng reuşeşte să-l încurce în momentul şutului.



Minutul 12: CFR cere penalty! Toma are un duel la limită în propriul careu cu Susic, croatul cade şi cere lovitură de la 11 metri, dar arbitrul George Călin lasă jocul să continue.



Minutul 7: Costache trage de la 20 de metri, dar şutul său trece peste poartă.

19:30: Start joc în Gruia!


Meciul pare a fi unul de tipul ”David vs. Goliat”. CS Mioveni, locul 13 cu 17 puncte câştigate şi un golaveraj de 11-25, va avea o misiune aproape imposibilă pe terenul campioanei din ultimele patru ediţii ale Ligii 1. CFR Cluj este lideră, cu 16 victorii şi doar două înfrângeri (48 de puncte), are cea mai bună apărare din primul eşalon şi cel mai bun golaveraj (28-8). ”Feroviarii” au 8 puncte avans faţă de principala contracandidată în lupta pentru titlu, FCSB.

Cu toate acestea, meciul tur a fost unul cât se poate de echilibrat. Formaţia nou-promovată a avut o posesie de 47 %, iar un singur gol a făcut diferenţa. Claudiu Petrila, în minutul 49, a înscris unicul gol al confruntării (şi acela din ofsaid nesemnalizat), reuşită care s-a dovedit a fi de trei puncte pentru echipa antrenată la acea vreme de Marius Şumudică, la care după 6 etape a revenit Dan Petrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele