Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

VIDEO | CFR Cluj – CS Mioveni 4-2. Trupa lui Dan Petrescu trece cu bine peste emoţiile căderii nocturnii şi îşi reface moralul

CFR Cluj Publicat pe 31 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20795736/1/cfr-cluj-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-12-12-2021.jpg

CFR Cluj a câştigat sâmbătă seara, scor 4-2, meciul disputat în compania formaţiei CS Mioveni, din etapa a treia a Superligii. Nocturna de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu a căzut, iar meciul a fost întrerupt peste 30 de minute.

La Cluj, scorul a fost deschis de CS Mioveni, prin Bogdan Rusu, în minutul 7, la o pasă trimisă greşit acasă de Bordeianu, fază care l-a prins pe picior greşit pe portarul gazdelor, Scuffet.

CFR a egalat în minutul 34, când Debeljuh a înscris cu capul din centrarea lui Bordeianu. După patru minute, Debeljuh a reuşit dubla înscriind din pasa lui Deac. Deac a majorat scorul, din penalti, în minutul 44, după un fault al lui Oancea la Camora.

Bogdan Rusu a redus din diferenţă în minutul 60, din pasa lui Antal, iar în minutul 63 arbitrul Bogdan Dumitrache a fost nevoit să întrerupă partida după ce au apărut probleme la instalaţia de nocturnă a stadionului Dr. Constantin Rădulescu.

Jocul a fost reluat după mai bine de o jumătate de oră, iar tabela a fost închisă de Hoban, pentru CFR, în minutul 72, când a înscris din pasa lui Deac.

CFR Cluj - CS Mioveni 4-2 (Debeljuh G. 35', 38', Deac C. (p) 45+2', Hoban O. 71'  \ Rusu B. 4', 61')

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Graovac, Burcă, Camora - Boateng, Bordeianu - Deac, Jefte, Petrila - Debeljuh
  • Rezerve: Gal - Braun, Yuri, Hoban, Muhar, Păun, Roger, Gîdea, Yeboah
  •  
  • CS Mioveni: Fl. Croitoru - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Vereş, Pop, Trif - Buziuc, B. Rusu, Coşereanu
  • Rezerve: I. Popescu - Al. Iacob, Panait, Rădescu, Burnea, Blănaru, Cierpka, Antal, Cr. Dumitru

Min. 90+3: Final de partidă!

Min. 78: Schimbare la CS Mioveni a ieşit Scarlatache şi a intrat Dumitru.

Min. 71: GOL CFR Cluj, Deac îl găseşte liber pe Ovidiu Hoban, care înscrie cu o execuţie din afara careului. 

Min. 69: Scarlatache vede cartonaşul galben.

Min. 65: S-a reluat partida!

Min. 65: Dublă schimbare la CFR Cluj, ies Jefte şi Bordeianu şi intră Păun şi Hoban.

Probleme din cauza nocturnei. Se întrerupe meciul pentru moment!

După cinci minute de aşteptare, arbitrul Bogdan Dumitrache a trimis echipele la vestiare în minutul 68, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” fiind întuneric beznă şi singurele lumini funcţionale fiind asigurate de panourile publicitare din jurul terenului de joc.

Min. 61: GOL CS Mioveni, Bogdan Rusu marchează un gol fabulos cu capul, după ce a reluat perfect centrarea lui Antal. Partida este relansată!

Min. 53: Pop vede cartonaşul galben.

Min. 49: Oancea vede cartonaşul galben, în urma unei intrări dure la Manea. 

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 46: Triplă schimbare la CS Mioveni, intră Blănaru, Antal şi Radescu şi ies Coşereanu, Buziuc şi Burnea. 

Min. 45+2: GOL CFR Cluj, Ciprian Deac execută imparabil lovitura de la 11 metri şi majorează avantajul ardelenilor.

Min. 43: Arbitrul de centru nu acordă penalty în prima fază, dar VAR-ul corectează decizia şi este penalty pentru CFR Cluj.

Min. 38: GOL CFR Cluj, Ciprian Deac îl serveşte perfect pe Debeljuh, care trimite mingea pe lângă Croitoru şi face ”dubla”.

Min. 35: GOL CFR Cluj, Croitoru gafează la cornerul executat de Deac, iar Bordeianu recentreză perfect pentru lovitura de cap a lui Debeljuh.

Min.30: Cartonaş galben văzut de Burnea.

Min. 27: Cartonaş galben văzut de Mario Camora.

Min. 24: Schimbare la CS Mioveni, iese Trif şi intră Burnea.

Min. 14: Bară CFR Cluj, Debeljuh se desprinde din marcaj şi trimite din prima, un şut surprinzător, spre poarta Mioveniului. Execuţia croatului se opreşte în bara porţii apărate de Croitoru.

Min. 7: GOL CS Mioveni, Bordeianu trimite o pasă în spate, care este interceptată de Bogdan Rusu, iar atacantul îl învinge pe Scuffet fără probleme.

Min. 4: Ocazie mare pentru CFR Cluj, Petrila se debarasează uşor de adversar şi trimite o centrare foarte bună pentru Debeljuh. Croatul trimite mingea pe poartă, dar Croitoru are intervenţie senzaţională.

Min. 1: A început partida!

_______________________________________________________________________________________________________________________

CFR Cluj – Mioveni se joacă sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1. Partida din etapa a 3-a a Superligii poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

De asemenea, golurile, ratările, fazele tensionate din meci, deciziile VAR sau alte momente importante ale duelului vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

CFR Cluj nu a început campionatul aşa cum îşi doreau suporterii, obişnuiţi cu succesul ultimelor cinci ediţii ale întrecerii interne câştigate consecutiv. Elevii lui Dan Petrescu au învins în prima etapă, pe teren propriu, Rapidul cu 1-0, însă au fost nevoiţi să se recunoască inferiori în deplasarea contra celor de la FC ”U” Craiova, pierdută cu scorul de 3-1.

La rândul ei, Mioveni are chiar un start şi mai problematic. Argeşenii au cedat la scor de neprezentare acasă la nou-promovata Hermannstadt şi au înregistrat o înfrângere, pe teren propriu, ulterior, contra Farului (0-2). 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele