Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | CFR Cluj, fără 4 jucători la partida cu Gaz Metan. Dan Petrescu, analiza jocului de sâmbătă

CFR Cluj Publicat pe 11 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20601708/1/cfr-cluj-kups-kuopio-liga-europa-1-10-2020.jpg

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida cu Gaz Metan Mediaş va fi foarte dificilă, în ciuda problemelor pe care le au adversarii.

Întâlnim o echipă care în acest an a jucat patru meciuri, ca noi, a câştigat un meci foarte greu la Arad. Meciul cu Rapidf cred că a meritat mai mult. Şi au pierdut două meciuri la Voluntari, unde n-au avut fundaşii centrali, şi la Sepsi tot aşa, după un autogol înscris târziu.

I-am studiat foarte bine pe cei de la Mediaş, au jucători cu experienţă. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte, foarte greu pentru că meciurile cu Mediaş de când am antrenat eu nu au fost uşoare deloc, au fost mereu probleme, la Mediaş au fost multe egaluri, ştim că şi terenul un arată bine, ei n-au nimic de pierdut şi îşi vor da viaţa pe teren ca să obţină un rezultat împotriva lui CFR.

Sunt convins că unul din atuurile lor va fi fazele fixe, plus contraatacurile”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu a precizat că echipa sa, care vine după patru remize, va trebui să fie inteligentă şi unită. “Dacă nu câştigi cinci meciuri e posibil să fie o criză. Trebuie să fim inteligenţi, uniţi, să avem încredere în noi şi să nu intrăm în criză. Sunt conştient că dacă nu va fi victorie nu va fi bine pentru nimeni.

Dar a fost o perioadă şi grea, cu accidentări, meciuri, programările au fost nefavorabile – sâmbătă, marţi, sâmbătă - terenul de joc nu a fost cum ne doream nici la meciul cu Botoşani nici la meciul cu UTA. Sunt mici detalii dar asta fac diferenţa”.

Tehnicianul a menţionat că îi are accidentaţi pe Sigurjonsson, Costache, Bouhenna şi Dugandzic.

El este de părere că titlul se va disputa până în ultima etapă: “Sunt convins că se va disputa campionatul până în ultima etapă, maxim două. Preferam să avem mult mai multe puncte în faţă, dar fotbalul e imprevizibil, nu mă aşteptam acum să avem patru egaluri la rând”.

Petrescu a vorbit şi despre situaţia FC Dinamo şi eşecul dur înregistrat de dinamovişti în meciul de joji cu Universitatea Craiova, scor 1-6: “Nu mă aşteptam la un asemenea scor, nici nu mă aşteptam ca Dinamo să aibă aşa probleme. Dar eu cred că până la urmă o să facă ei ceva pentru că e un club foarte mare şi o să reuşească să scape de retrogradare. Cred că e un club prea mare să retrogradeze, dar la fotbal nu e nimic sigur”.

Echipa CFR Cluj va întâlni formaţia Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, în deplasare, de la ora 19.55, în etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele