Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | CFR Cluj - Farul 1-2. Prestaţie fadă a ardelenilor, care prind cu noroc barajul de Conference League

Superliga Publicat pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21133477/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-22-04-2023.jpg

CFR Cluj a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu campioana Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

Fosta campioană a început mai bine şi Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 15. Însă gazdele au scăzut din intensitate, iar proaspăta campioană a României a profitat. Louis Munteanu a egalat în minutul 42 cu un şut de la distanţă, înscriind un gol superb. După două minute, Cristian Manea a făcut un henţ în propriul careu şi Farul a primit un penalty.

A executat Louis Munteanu, dar Scuffet a apărat şi la pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1. În repriza secunda, constănţenii au primit al doilea penalty, după un fault al lui Burcă la Louis Munteanu. Acelaşi jucător a executat lovitura de pedeapsă şi a marcat, în minutul 61, aducând oaspeţii în avantaj. Yeboah a trimis în bară, în minutul 65, iar până la final nu s-a mai întâmplat nimic. CFR a pierdut, dar a profitat de înfrângerea Universităţii Craiova şi s-a calificat pentru barajul de cupe europene, unde va înfrunta pe FCU Craiova.

În clasament, CFR Cluj a terminat pe locul al treilea, cu 42 de puncte, în timp ce Farul încheie sezonul cu titlul de campioană şi cu 53 de puncte acumulate.

VIDEO | CFR Cluj - Farul 1-2 (Bîrligea 15 / Munteanu 42, 60-penalty), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, A. Burcă, Kolinger, Peteleu - Fica, Cvek, Boateng, Petrila - Janga, Bîrligea
  • Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, Boli, Baravykas - T. Băluţă, Artean, Casap - Ad. Mazilu, L. Munteanu, Sali

Minutul 90+4: Final de meci! Farul s-a impus cu 2-1.

Minutul 65: Yeboah este găsit în careu, dar trage în bară.

Minutul 60: GOL Farul! Munteanu pătrunde în careu şi este busculat de Burcă. Centralul dictează penalty, iar atacantul de această dată nu ratează de la punctul cu var.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 44: Mingea îl loveşte în mână pe Manea în careu, la şutul expediat de Sali. Scuffet salvează la lovitura de pedeapsă trimistă de Munteanu.

Minutul 42: GOL Farul! Munteanu egalează cu o execuţie superbă din afara careului. Scuffet a rămas fără replică.

Minutul 15: GOL CFR! Bîrligea păcăleşte doi fundaşi adverşi, caută culoar de şut şi deschide scorul cu o execuţie din interiorul careului.

Minutul 2: Cvek reia cu capul peste poartă din câţiva metri.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

CFR Cluj se află pe locul trei în play-off şi cu siguranţă îşi doreşte să încheie sezonul pe acestă poziţie, care duce în play-off-ul pentru obţinerea unui loc de cupă europeană. ”Feroviarii” se bat cu Universitatea Craiova pentru acea poziţie care va duce la un duel cu Voluntari sau cu FCU Craiova. Oltenii sunt la două ”lungimi” de CFR Cluj şi pot urca pe locul trei dacă clujenii nu câştigă cu Farul şi ei se impun cu Sepsi.

De cealaltă parte, Farul este noua campioană a României, după ce a câştigat cu 3-2 în faţa FCSB-ului. Constănţenii vor juca acest meci doar pentru palmares, pentru ei nemaiavând importanţă rezultatul.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria Farului cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele