Ultima oră
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"

VIDEO | CFR Cluj - FC Argeş 3-1. Campioana a avut câteva momente slabe de joc, dar a bifat o victorie de moral

CFR Cluj Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21021925/3/cfr-cluj-fc-arges-superliga-superbet-19-02-2023.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

Au marcat Deac ‘2, Janga ’25 şi Krasniqi ‘90+4 pentru gazde, respectv Kolinger ’61 (autogol) pentru oaspeţi.

În minutul 45+1, un gol al clujenilor a fost anulat pentru henţ, după consultarea VAR.

VIDEO | CFR Cluj - FC Argeş 3-1 (Deac 2, Janga 25, Krasniqi 90+4 / Kollinger 61), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: 1. Scuffet - 47. Braun, 33. Kollinger, 44. Yuri, 45. Camora - 10. Deac, 73. Muhar, 21. Boateng - 11. Petrila, 9. Malele, 92. Janga
  • FC Argeş: 12. Micu - 2. Tofan, 95. Zebic, 5. Turda, 22. Rizzi - 4. Meza Colli, 44. Bassong - 7. Hanne, 80. Târcoveanu, 11. Jobello - 14. Garita

Minutul 90+5: Fluier final! CFR Cluj se impune cu 3-1.

Minutul 90+4: GOL CFR! Krasniqi îşi etalează viteza şi tehnica. Acesta face 3-1, cu o execuţie superbă din afara careului.

Minutul 79: Boateng trage năpraznic de la 20 de metri. Execuţia sa ratează de puţin cadrul porţii.

Minutul 61: GOL FC Argeş! Kollinger încearcă să respingă, dar loveşte defectuos mingea cu tibia, care îl păcăleşte pe Scuffet şi se duce în proprie poartă.

Minutul 60: Micu scoate execuţia lui Muhar la colţul scurt.

Minutul 45+3: Pauză! CFR conduce cu 3-0.

Minutul 45: Malele înscrie, reuşita este validată în prima fază, dar decizia este întoarsă de VAR, pentru henţ.

Minutul 25: GOL CFR! Camora centrează, Zebic rămâne pe loc, iar Bassong strânge târziu la Janga, care îşi arată detenta impresionantă şi punctează cu capul.

Minutul 2: GOL CFR! Deac a deschis scorul cu FC Argeş, după ce a recepţionat o minge din marginea careului. Faza a fost extrem de greu de analizat, deoarece e foarte greu de determinat dacă mingea a trecut cu toată circumferinţa de linie.

Minutul 1: A început partida!

---------------------

CFR Cluj a cedat cu 0-2 pe terenul Universităţii Craiova în campionat, dar apoi a mai înregistrat un eşec, în Conference League, în turul cu Lazio, de la Roma, scor 0-1. A ajuns la trei eşecuri consecutive în toate competiţiile, anterior cedând şi în derby-ul cu FCSB, scor 0-1.

FC Argeş a făcut 0-0 cu Farul runda precedentă, iar în campionat are deja nouă meciuri la rând fără victorie. Nu a mai câştigat din 30 octombrie, când trecea de UTA, la Arad, cu scorul de 1-0.

În clasament, înainte de startul rundei, CFR Cluj este pe locul 2, cu 50 de puncte, la două puncte de liderul Farul, iar FC Argeş e pe locul 12, cu 26 de puncte.

Dan Petrescu ”i-a tras de urechi” pe contestatari după eşecul cu Lazio

Dan Petrescu a precizat, la conferinţa de presă de la finalul partidei Lazio – CFR Cluj, că diferenţa de valoare s-a văzut pe teren, la Roma, chiar dacă echipa lui a evoluat cu om în plus încă din prima repriză. Deşi CFR Cluj are un lot foarte stufos şi unul valoros pentru campionatul din România, nu poate face mare lucru în meciurile cu echipele importante din întrecerile de top, e părerea lui Petrescu.

Însă, Dan Petrescu speră că jucătorii săi vor putea face un retur bun la Cluj şi ar putea să se impună şi, poate, să meargă mai departe. Antrenorul ardelenilor a avut un mesaj şi pentru contestatari, anume că un eşec cu Lazio e ceva normal, pentru că fotbalul românesc este într-o scădere permanentă.

Acesta e lotul pe care îl avem, lipsa de valoare s-a văzut. Savic costă 100 de milioane, Immobile 100 de milioane de euro. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, vrem mai mult, dar trebuie să fim realişti. În fotbalul românesc nu mai suntem realişti de ceva timp!

Lazio e favorită acum, dar fotbalul e fotbal, poate putem să ne impunem la retur. Vom încerca să câştigăm. Problema e că peste două zile avem meci în campionat.

(N.r. - Despre eliminarea acordată lui Lazio) Arbitrul a fost englez, dacă a dat roşu, înseamnă că a fost cartonaş roşu”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele