Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | CFR Cluj - FC ”U” Craiova 1-0. ”Feroviarii” se califică în preliminariile Conference League după peste 120 de minute de tensiune! Golul lui Kolinger, decisiv

Superliga Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21213866/4/cfr-cluj-fc-u-craiova-baraj-uefa-conference-league-superliga-superbet-1-06-2023-3.jpg

CFR Cluj a câştigat, joi seară, cu scorul de 1-0 după prelungiri, barajul pentru Conference League cu FC ”U” Craiova 1948, într-o partidă transmisă în direct de către Prima Sport 1. Golul a fost marcat de Kolinger, în minutul 97.

În minutul 68, de la craioveni a fost eliminat Bauza, el primind al doilea cartonaş galben şi pe cel roşu. El a primit primul galben în minutul 53.

FC ”U” a rămas cu încă un jucător în minus în minutul 105+1, când a fost eliminat şi Huyghebaert.

  • CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri (Ţîru 106‘), Kolinger, Camora – Fica (Petrila 46‘), Cvek (Hoban 91‘), Boateng (Magliica 84‘), Krasniqi – Janga (Muhar 46‘), Bîrligea (Peteleu 120‘). Antrenor: Dan Petrescu
  • FC ”U” Craiova 1948: Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques (Huyghebaert 91‘), Mascarenhas – Dr. Albu (Zamfir 103‘), V. Achim – Baeten (Van Durmen 91‘), Bauza, Bahassa (Ganea 76‘) – A. Chiţu. Antrenor: Nicolo Napoli

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de asistenţii George Florin Neacşu şi Ferencz Tunyogi, şi de Cătălin Popa şi Romică Bîrdeş din camera VAR. Arbitru de rezervă a fost Iulian Călin.


CFR Cluj - FC ”U” Craiova 1-0 (Kolinger 97), la Prima Sport 1

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, Kolinger, Camora - A. Fica, Cvek, Boateng, Krasniqi - Janga, Bîrligea
  • Rezerve: R. Sava - Ţîru, Peteleu, Hoban, Muhar, R. Filip, Petrila, Yeboah, Maglica
  • Antrenor: Dan Petrescu
  •  
  • FC ”U” Craiova: Gurău - R. Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas - Dr. Albu, V. Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - A. Chiţu
  • Rezerve: S. Mogoşanu - Huyghebaert, Piccolomo, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Sidibe, G. Ganea, V. Blănuţă
  • Antrenor: Nicolo Napoli

Min. 120 + 5: Fluier final! CFR Cluj - FC ”U” Craiova se termină 1-0, iar ”feroviarii” se califică în preliminariile Conference League. 

Min. 112 - 114: Momente tensionate în meci! Jucătorii de la FC ”U” Craiova se opresc din joc în semn de protest faţă de arbitraj. Din fericire, meciul se reia. 

Min. 106: A început a doua repriză de prelungiri!

Min. 105 + 2: Se termină prima repriză de prelungiri: CFR Cluj conduce FC ”U” Craiova cu 1-0!

Min. 105 + 1: Huyghebaert este eliminat de către Kovacs după consultarea VAR!

Min. 97: GOL CFR Cluj! Kolinger deschide scorul pentru ”feroviari” printr-o lovitură de cap. Gurău atinge balonul, însă nu îl poate opri din drumul către gol. 

Min. 91: A început prima repriză de prelungiri!

Min. 90 + 6: Scorul este 0-0! Urmează două reprize de prelungiri!

Min. 90 + 1: O nouă ocazie pentru CFR Cluj! Din nou Gurău intervine salvator, de această dată la şutul lui Kolinger!

Min. 90 + 1: Dublă ocazie de gol pentru CFR Cluj! Gurău şi Negru o salvează rând pe rând pe FC ”U” Craiova, la şuturile lui Bîrligea şi Maglica.

Min. 75: Ocazie mare de gol pentru FC ”U” Craiova în 10 oameni! Bahassa îi scoate mingea la şut lui Chiţu, însă Scuffet are o intervenţie excelentă. 

Min. 70: Ocazie pentru CFR Cluj! Gurău respinge şutul din careu expediat de către Bîrligea. 

Min. 68: FC ”U” Craiova rămâne în 10 oameni! Căpitanul şi decarul Bauza este eliminat de către Istvan Kovacs, care îi acordă extrem de uşor al doilea cartonaş galben. Bauza a mai fost avertizat cu galben în minutul 53. 

Min. 63: Ocazie de gol pentru FC ”U” Craiova! Şutul cu interiorul la colţul lung expediat de Bahassa se duce puţin pe lângă vinclul porţii apărate de Scuffet. 

Min. 60: GOL anulat pentru CFR Cluj corect pe motiv de ofsaid! Petrila, aflat în afara jocului, îi oferă o pasă de gol lui Cvek, care introduce balonul în poarta goală. 

Min. 46: A început a doua repriză! Dublă schimbare la CFR Cluj: intră Petrila şi Muhar, ies Fică şi Janga.

Min. 45 + 1: La pauză scorul este 0-0!

Min. 38: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Kolinger îi blochează şutul lui Baeten şi îi salvează pe ”feroviari” de deschiderea scorului. 

Min. 29: Henriques (FC ”U” Craiova) primeşte primul cartonaş galben al meciului pentru un fault la Janga. 

Min. 11: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Bauza îl lasă cu o pasă pe Chiţu singur cu Scuffet, însă Yuri reuşeşte să atenueze şutul, ceea ce îl ajută într-un final pe portarul italian să pareze balonul.

Min. 3: Ocazie pentru CFR Cluj! Gurău reţine mingea trimisă de Bîrligea către Janga, care ar fi putut să deschidă scorul cu poarta goală.

Min. 1: A început meciul care decide ultima reprezentantă a României în preliminariile Conference League!


Partida CFR Cluj - FCU Craiova, din barajul Superligii pentru un loc în cupele europene, va avea loc joi, de la 20:30 şi va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • De asemena, golurile şi fazele importante din acestă partida vor putea fi văzute în format live-video pe site-ul PrimaSport.ro.

CFR Cluj a încheiat sezonul pe locul trei în play-off, după ce s-a luptat pentru această poziţie cu U. Craiova în ultima etapă. Clujenii vin după înfrângerea cu 2-1 în faţa Farului şi au ajuns să joace împotriva echipei lui Adrian Mititelu datorită lui Sepsi, care s-a impus cu 1-0 la Craiova. 

De cealaltă parte, FCU Craiova vine după victoria din partida extrem de spectaculoasă cu FC Voluntari, câştigată la penalty-uri, care s-a încheiat 3-3 în timpul regulamentar, după ce ilfovenii au revenit în 10 oameni de la 3-0. Oltenii au încheiat play-out-ul pe prima poziţie şi acum speră să obţină un loc în calificările Conference League.

Ultimul meci dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria lui CFR Cluj, cu 3-1.

Străinii au anunţat echipa care a semnat cu Dan Petrescu!

Neluţu Varga, patronul clubului ardelan, a declarat că ”Bursucul” va rămâne pe banca tehnică a echipei, cel puţin momentan.

Finanţatorul a subliniat, însă, că tehnicianul ar avea şanse să plece în eventualitatea în care ar primi ”o ofertă de nerefuzat” din partea unei echipei.

Iar oferta despre care vorbea patronul echipei ar fi venit. Presa sud-coreeană anunţă că Petrescu mai aşteaptă doar permisul de muncă pentru a începe treaba la Jeonbuk, club din prima ligă din Coreea de Sud.

Dario Focardi, specialist în fotbalul din Asia, a anunţat pe reţelele de socializare că primul meci al lui Dan Petrescu pe banca noii sale echipe va fi 11 iunie, la partida contra celor de la Gangwon.

”Dan Petrescu va fi noul antrenor al celor de la Jeonbuk. Actualul tehnician al lui CFR Cluj e aşteptat să semneze imediat ce va primi permisul de muncă în Coreea de Sud. Prima sa apariţie pe bancă va fi la meciul cu Gangwon, de pe 11 iunie”, a scris Dario Focardi.

În Asia, Dan Petrescu a mai pregătit echipele Jiangsu Suning şi Guizhou FC, ambele din China

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele