Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

VIDEO | CFR Cluj - FC Voluntari 4-0. Victorie de palmares pentru formaţia lui Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20840457/1/fcv.jpg


CFR Cluj s-a impus cu scorul de 4-0 în meciul disputat pe teren propriu, miercuri, în compania echipei FC Voluntari. Partida a contat pentru etapa a opta din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, prin Petrila, din lovitură liberă.

În minutele de prelungiri ale primei reprize, Aliji a fost eliminat cu roşu direct pentru o lovitură aplicată lui Deac.

Jefte Betancor a majorat scorul în minutul 53. Mistrati (min. 80) şi Yeboah (min. 88) au completat scorul de pe tabelă.
 

VIDEO | CFR Cluj - FC Voluntari 4-0 (Petrila 31, Jefte 54, Mistrati 80, Yeboah 88), pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Boateng, Cvek - Deac, Jefte, Petrila - Yeboah
  • FC Voluntari: M. Popa - Meleke, Matricardi, Armaş - Cr. Costin, Răduţ, Droppa, Aliji - D. Florea, Nemec, M. Lopes

Minutul 88: GOL CFR! Yeboah marchează şi el!

Minutul 80: GOL CFR! Mistrati îşi ia revanşa cu un gol superb. Mingea ”a muşcat” transversala apoi a intrat în poartă.

Minutul 73: Ratare incredibilă semnată de Vito Mistrati. Danezul primeşte de la Deac, dar trimite pe lângă cu poarta goală!

Minutul 69: Jefte a încercat un lob peste Popa, dar portarul celor de la Voluntari a reuşit să îi ia mingea atacantului.

Minutul 54: GOL CFR! Campioana combină foarte bine. Jefte prinde o execuţie splendidă din afara careului care se duce sub transversală. Popa este lăsat fără replică.

Minutul 45+4: Pauză în Gruia! CFR Cluj conduce cu 1-0.

Minutul 45+2: Aliji are o intrare de K1 asupra lui Deac. Arbitrul arată cartonaş galben în primă fază, dar este chemat de cei din camera VAR şi schimbă decizia. Jucătorul celor de la Voluntari vede cartonaşul roşu.

Minutul 31: GOL CFR Cluj! Petrila execută cu efect o lovitură liberă de la 20 de metri şi deschide scorul.

Minutul 19: Nemec trimite cu efect, dar mingea se duce puţin pe lângă stâlpul din stânga al porţii lui Scuffet, care părea învins.

Minutul 3: Prima ocazie mare a partidei a aparţinut celor de la CFR Cluj. Mihai Popa a avut o intervenţie de senzaţie la şutul în forţă expediat de Cvek.

 
Minutul 1: A început partida!
 
-----------------------------------------
 
Campania dură dusă cu scopul de a se califica în grupele Conference League pentru al doilea an consecutiv l-a făcut pe Dan Petrescu să piardă deja trei dintre cele şase meciuri jucate în SuperLiga 2022/2023, iar campioana ultimelor sezoane a pierdut deja contactul cu Rapid şi Farul, echipe faţă de care are un meci mai puţin disputat. După 0-1 cu FC Botoşani şi un surprinzător 1-3 contra formaţiei lui Hagi, feroviarii rămân în Gruia pentru ceea ce va reprezenta al treilea meci consecutiv în SuperLigă pe teren propriu, dar şi o partidă pe care "Bursucul" şi elevii săi sunt obligaţi să o câştige pentru a nu se vedea aruncaţi la o distanţă considerabilă faţă de primele clasate, mai ales că CFR-iştii vor avea de manageriat şi frontul european.
 
Pentru FC Voluntari, startul stagiunii 2022/2023 a fost unul contrastant, cu două victorii, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, iar ultimele patru meciuri le-au adus elevilor lui Liviu Ciobotariu doar două puncte, după două remize albe pe teren propriu cu Sepsi şi Universitatea Cluj. Dacă anul trecut se întorcea în mod constant cu puncte de pe teren străin, trupa ilfoveană a învins doar Petrolul, 1-0, apoi a pierdut la Mediaş, 1-2 cu Hermannstadt, şi Ovidiu, 1-2 cu Farul. Suficient, totuşi, pentru opt puncte dintr-un maxim posibil de 21.
 
Anul trecut, CFR Cluj şi FC Voluntari s-au întâlnit de patru ori, iar Dan Petrescu şi-a învins colegul din Generaţia de Aur de tot atâtea ori: de trei ori cu scorul preferat, 1-0, şi o dată cu 3-1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele