Ultima oră
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid

VIDEO | CFR Cluj - Inter d'Escaldes 3-0. Campioana, ca şi calificată în turul al treilea preliminar din Conference League

CFR Cluj Publicat pe 21 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20781619/3/cfr.jpg

CFR Cluj a făcut un pas mare spre calificarea în turul al treilea preliminar din Conference League. În direct la Prima Sport 2, campioana a învins Inter d'Escaldes, scor 3-0, după goluri marcate de Jefte Betancor şi Debeljuh şi un autogol al românului Raul Feher.
 
Văzută ca mare favorită în faţa campioanei Andorrei, CFR nu a mai repetat greşelile din meciul cu Pyunik Erevan, iar Jefte a avut nevoie de doar şase minute pentru a scoate un penalty şi a marca primul său gol în tricoul ardelenilor. Odată scorul deschis, misiunea s-a uşurat, iar Păun (15) a ratat şansa de a face 2-0 din poziţie de unu vs. unu cu Munoz. Dominarea feroviarilor s-a accentuat, Debeljuh (27) a ratat după o centrare superbă a lui Deac, apoi croatul a găsit drumul spre gol în minutul 38, când a trimis în poartă o pasă excelentă a lui Jefte.
 
În partea a doua, Dan Petrescu s-a asigurat că defensiva nu dă rateuri, adversarii au avut puţine şanse, iar Debeljuh (57) a ratat cea mai mare ocazie. Pe final, în minutul 84, Petrila a creat o fază frumoasă, iar românul Raul Feher a intervenit nefericit şi a trimis mingea în propria poartă. 3-0, linişte pentru Petrescu şi misiune foarte uşoară în returul din Andorra3

CFR Cluj - Inter d'Escaldes 3-0 (Jefte pen. 6, Debeljuh 38, Feher aut. 84)

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora – Deac, Boateng, Cvek – Jefte Betancor, Debeljuh, Păun
  • Rezerve: Scuffet, Graovac, Dugandzic, Petrila, Yeboah, Vito, Bordeianu, Yuri, Braun, Muhar, Gal
  •  
  • Inter Club d'Escaldes: Munoz – Gallego Arias, Feher, De Nova, Gonzalez Lopez – Cabrera, Roca, Martinez, Marce – Soldevila. Andreu
  • Rezerve: Coca, Jesús Rubio, Moreno, Betriu, De La Torre, Ildefons Lima

Minutul 84: GOL CFR CLUJ! Petrila creează o fază superbă, pasează în spate pentru Debeljuh, iar românul Raul Feher intervine nefericit şi trimite balonul în propria poartă.



Minutul 80: Boateng încearcă poarta de la distanţă, Munoz respinge în lateral.

Minutul 75: Kollinger opreşte un atac periculos cu preţul unui fault, dar Cabrera bate slab lovitura liberă rezultată. CFR intră în ultimul sfert de oră în control total.

Minutul 68: Mistrati în înlocuieşte pe Jefte.

Minutul 57: Şansă mare a lui Debeljuh! Croatul trage din centrul careului, dar Munoz respinge cu piciorul.

Minutul 53: Soldevila ajunge în poziţie foarte bună, dar ratează complet şutul.

Minutul 46: A început repriza a doua, cu Petrila în locul lui Păun.

Minutul 45+1: Pauză în Gruia.

Minutul 44: Primul moment bun al oaspeţilor. Cabrera îl driblează pe Kolinger, dar Bălgrădean intervine la timp şi îl blochează.

Minutul 38: GOL CFR CLUJ! Păun şi Jefte destabilizează apărarea adversă, spaniolul joacă perfect rolul servantului, iar Debeljuh îndeplineşte o formalitate pentru 2-0.



Minutul 35: Camora ajunge şi el în poziţie de finalizare, dar Feher se opune.

Minutul 27: Altă mare ocazie! Deac centrează perfect din stânga, Debeljuh finalizează cu capul, la colţul scurt, dar Munoz mai are o intervenţie salvatoare.



Minutul 24: Dominaţia CFR-ului e totală, iar Boateng putea face 2-0, după un corner, dar lovitura sa de cap a trecut puţin pe lângă.

Minutul 15: Mare ocazie a campioanei. Presingul sus funcţionează, Păun recuperează şi scapă singur cu portarul, trage pe jos, dar Munoz are un reflex foarte bun şi respinge în corner.



Minutul 12: Jefte şi Păun combină rapid, mijlocaşul trage de la distanţă, dar Munoz reţine.

Minutul 6: GOL CFR! Şutul lui Jefte loveşte mâna unui adversar, arbitrul din Insulele Feroe arată punctul cu var, iar spaniolul transformă fără emoţii.




20:30: Start joc în Gruia.

CFR Cluj a prins încredere după prima victorie din acest sezon, 1-0 în derby-ul cu Rapid, din prima etapă a SuperLigii României, astfel că întâlnirea cu Inter Escaldes va fi abordată cu încredere. În plus, teoretic, CFR Cluj porneşte ca favorită în dublă, dar aşa a fost şi în turul 1 Ligii Campionilor.

Eliminată de Pyunik Erevan încă din primul tur al Champions League, CFR e programată să joace joi contra lui Inter Escaldes, din Andorra, iar programarea iniţială îi făcea pe clujeni să revină pe teren încă de sâmbătă, la doar 48 de ore distanţă.

Astfel, ardelenii au solicitat iniţial amânarea partidei cu FC U Craiova, din etapa a doua din campionat, dar echipa lui Adrian Mititelu nu a fost de acord. LPF a ajuns la un compromis şi a reprogramat meciul pentru duminică, de la ora 16:00.

CFR Cluj, încă un transfer

CFR Cluj a oficializat, marţi, transferul fundaşului ivorian Niakate Abdoulaye (22 de ani).

La puţin timp după ce s-a întărit prin aducerea lui Simone Scuffet, portar cu 40 de meciuri în serie A, Dan Petrescu s-a asigurat că mai are la dispoziţie încă o soluţie pentru axul central al defensivei. Iar CFR l-a adus pe Niakate Abdoulaye din campionatul Coastei de Fildeş, de la FC San Pedro, ocupanta ultimei trepte a podiumului în stagiunea trecută.

"Bine ai venit, Niakate Abdoulaye! 

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Niakate Abdoulaye, un fundaş central în vârstă de 22 ani din Coasta de Fildeş, este noul fotbalist al echipei noastre secunde.

Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la clubul nostru!", au anunţat clujenii.

CFR Cluj poate întâlni Shakhtyor Soligorsk în turul 3 al Conference League

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Conference League a avut loc luni, la Nyon, şi a stabilit posibilele adversare ale celor patru echipe din România aflate în competiţie. CFR Cluj, FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova încă nu au jucat în turul 2 preliminar.

Cele patru echipe din România vor evolua joi în prima manşă a turului 2 preliminar.

În turul trei preliminar, vor avea loc următoarele confruntări în care pot fi implicate echipe din România:

  • Shakhtyor Soligorsk (Belarus) - CFR Cluj / Inter Club d'Escaldes (Andorra)
  • Zorya Luhansk (Ucraina) - Vllaznia (Albania) / Universitatea Craiova
  • Víkingur (Insulele Feroe) / Dunajská Streda (Slovacia) - Saburtalo (Georgia) / FCSB
  • Sepsi Sfantu Gheorghe / Olimpija Ljubljana (Slovenia) - Rijeka (Croaţia) / Djurgården (Suedia)

Meciurile se vor disputa la 4 şi la 11 august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele