Ultima oră
Decizie radicală luată de CSA Steaua! ”Echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric” Decizie radicală luată de CSA Steaua! ”Echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric”
După ce şi-a îndeplinit obiectivul, Tony da Silva a semnat. ”Avem de muncit împreună cu conducerea” După ce şi-a îndeplinit obiectivul, Tony da Silva a semnat. ”Avem de muncit împreună cu conducerea”
”Este ultimul meci”. Louis Munteanu şi-a luat la revedere de la Farul ”Este ultimul meci”. Louis Munteanu şi-a luat la revedere de la Farul
Legendarul atlet Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris Legendarul atlet Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru ultimele amicale înainte de Euro 2024 Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru ultimele amicale înainte de Euro 2024
Robin Van Persie a devenit antrenorul echipei SC Heerenveen Robin Van Persie a devenit antrenorul echipei SC Heerenveen

VIDEO | CFR Cluj - Petrolul 1-0. Cu antrenorul eliminat, ardelenii obţin o victorie importantă şi urcă pe doi în Superliga

Superliga Publicat pe 18 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21317914/1/cfr-cluj-fc-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-1-10-2022.jpg

CFR Cluj a învins luni pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a noua.

Clujenii au deschis scorul în minutul 12, când Tachtsidis a executat o lovitură liberă, mingea a fost respinsă din careu şi a ajuns la Avonou, care a şutat  de la 16 metri şi a înscris.

Petrolul a cerut penalti în minutul 32, la un contact între Alexandru Musi şi portarul Sava, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat nimic. Antrenorul gazdelor, Andrea Mandorlini, a fost trimis în tribună în minutul 58, iar CFR a mai avut o bară în minutul 64, la un şut al lui Deac, dar cum Petrolul nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Sava decât în minutul 90, când goalkeeperul gazdelor a scos la ocazia lui Papp, clujenii s-au impus cu 1-0 şi, cu 19 puncte, sunt pe locul secund în campionat. Petrolul are 13 puncte şi ocupă poziţia a cincea.

VIDEO | CFR Cluj - Petrolul 1-0 (Avonou 11), în direct pe Prima Sport 2 şi Prima Play.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sava - Mogoş, Ajeti, Kresic, Camora - Muhar, Tachtsidis, Cvek - Avonou - Bîrligea, Otele
  • Petrolul: Zima - Pedro, Papp, Meijers, Ţicu - Doua, Seto, Hanca, Musi - Grozav, Jair

Minutul 90+6: Fluier final! CFR se impune cu 1-0.

Minutul 90+1: Sava reuşeşte să intervină la execuţia cu capul a lui Papp, după un corner.

Minutul 64: Deac preia şi culcă un adversar, apoi trage cu efect de la 20 de metri în bară.

Minutul 58: Andrea Mandorlini este eliminat pentru proteste. CFR va termina partida fără indicaţiile antrenorului.

Minututul 51: Otele scapă singur cu Zima, dar trage în blocajul portarului petrolist.

Minutul 45+3: Pauză! CFR conduce cu 1-0.

Minutul 18: Mogoş reia cu capul pe centrul porţii după un corner.

Minutul 11: GOL CFR Cluj! Tachtsidis execută o lovitură liberă, Ajeti trage în blocaj. Pe respingere,  Avonou reia cu un şut ce s-a lovit de portarul Zima, înainte să fie gol.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

CFR Cluj vine după succesul cu 4-1 în faţa lui FC Voluntari din runda trecută şi a ajuns la trei victorii consecutive în Superliga. Formaţia antrenată de Andrea Mandorlini se află pe locul trei în clasament, la două ”lungimi” de liderul FCSB şi la un punct de Universitatea Craiova, care are cu două meciuri mai mult disputate.

De cealaltă parte, Petrolul se află pe locul 5 în campionat şi au ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere în Superliga. ”Lupii galbeni” au remizat în etapa trecută, scor 2-2, cu Oţelul Galaţi.

Ultimul meci între cele două formaţii din Superliga s-a încheiat cu victoria ”feroviarilor” cu un zdrobitor 5-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele