Ultima oră
VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute
Numeroase persoane au fost puse sub acuzare în cadrul unei vaste anchete privind vânzarea ilegală de bilete la FC Porto Numeroase persoane au fost puse sub acuzare în cadrul unei vaste anchete privind vânzarea ilegală de bilete la FC Porto
Omul care conduce din ”umbră” FCSB? Gigi Becali, doar ”antrenorul” despre care se discută la TV: ”A ştiut să conducă. Mititelu nu l-a avut pe unul ca el!” | VIDEO EXCLUSIV

Omul care conduce din ”umbră” FCSB? Gigi Becali, doar ”antrenorul” despre care se discută la TV: ”A ştiut să conducă. Mititelu nu l-a avut pe unul ca el!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | CSO Voluntari conduce cu 2-0 la general pe FC Argeş Piteşti, în finala mică a Ligii Naţionale VIDEO | CSO Voluntari conduce cu 2-0 la general pe FC Argeş Piteşti, în finala mică a Ligii Naţionale
Sepsi renunţă la jucători cu experienţă şi pregăteşte aducerea unui atacant. ”Deja ştiţi 3” Sepsi renunţă la jucători cu experienţă şi pregăteşte aducerea unui atacant. ”Deja ştiţi 3”
Rămânerea în Superliga ”vine la pachet” cu o primă considerabilă pentru jucătorii lui Dinamo Rămânerea în Superliga ”vine la pachet” cu o primă considerabilă pentru jucătorii lui Dinamo

VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0. Ardelenii nu au simţit plecarea unor jucători importanţi

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21254452/3/cfr-1907-cluj-politehnica-iasi-superliga-superbet-15-07-2023.jpg

CFR Cluj a câştigat pe teren propriu, scor 2-0, contra Politehnicii Iaşi, în prima etapă din Superligă şi a devenit lider în clasament.

Meciul de la Cluj a început cu un gol anulat formaţiei oaspete, în minutul 4. Andrei Gheorghiţă a profitat de o eroare uriaşă din defensiva clujenilor şi a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru offside.

În minutul 12, gazdele au deschis scorul. A fost o centrare a lui Camora, de pe partea stângă, iar Bîrligea a reluat din careul mic mingea respinsă de portarul Jankov. Clujenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 28 (Cvek) şi 45+5 (Jefte Betancor), dar au mai înscris doar o singură dată, în minutul 49, prin Cristian Manea.

CFR a jucat apoi la rezultat, iar ieşenii nu au fost în stare să desfacă apărarea echipei lui Mandorlini. Clujenii au câştigat cu 2-0 şi sunt lideri în Superligă, cel puţin până duminică.

 

VIDEO |  CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0 (Bîrligea 13, Manea 49), în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sava - Ţîru, Ajeti, Boben - Manea, R. Filip, Muhar, Cvek, Camora (cpt.) - Betancor, Bîrligea
  • Poli Iaşi: Jankov - Martac, Fl. Ilie, Katanec, S. Şerban - Jatoba, Vaşvari (cpt.), A. Roman - Gheorghiţă, Harrison, R. Ion

Minutul 90+5: Fluier final! CFR Cluj se impune cu 2-0.

Minutul 72: Ajeti reia cu capul puţin peste poartă din 5 metri, după o lovitură liberă.

Minutul 49: GOL CFR Cluj! Sorin Şerban şi Jankov gafează în sincron, Manea profită şi duce scorul la 2-0.

Minutul 45+3: Pauză! CFR conduce cu 1-0.

Minutul 31: Harrison îşi face mingea pentru şut, dar trage puţin pe lângă poartă din margea careului.

Minutul 13: GOL CFR! Jankov respinge centrarea lui Camora până la Bîrligea, care excelent poziţionat îndeplineşte o formalitate.

Minutul 4: Ţîru greşeşte grav şi respinge aproape de poartă în Harrison. Mingea ricoşează cu ceva noroc la Gheorghiţă, care înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------

De asemenea, CFR Cluj - Poli Iaşi va putea fi urmărit şi în format video-text, pe site-ul Primasport.ro, unde vor putea fi văzute toate golurile şi toate fazele importante din meci.

Poli Iaşi a avut un sezon fabulos în Liga 2. Leo Grozavu şi-a impus stilul şi a reuşit să aducă echipa din Moldova din nou pe prima scenă a fotbalului. Poli ba debuta în Superliga chiar contra celor de la CFR, echipa care a auferit mai multe transformări. 

În tabăra opusă, CFR a rămas fără Dan Petrescu. După ce a ratat titlul în Superligă, Dan Petrescu a decis să plece din Ardeal. De la fosta campionă din Superligă au plecat mai multe nume importante, printre ele fiind şi Nana Boateng.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele