Ultima oră
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei

VIDEO | CFR Cluj - Rapid 0-1. Djokovic decide derby-ul feroviar, iar giuleştenii arată un joc excelent

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21486590/2/fc-cfr-1907-cluj-sa-fc-rapid-1923-superliga-superbet-10-02-2024.jpg

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-0, contra celor de la Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Djokovic, în minutul 9.

În prima repriză, jocul a fost întrerupt aproximativ trei minute (din minutul 5) din cauza obiectelor pirotehnice folosite de suporterii clujeni.

VIDEO | CFR Cluj - Rapid 0-1 (Djokovic 8), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • CFR: Sava - Mogoş, M. Ilie, Boben, Cr. Manea - Muhar, Keita, Tachtsidis - C. Deac, Bîrligea, Otele
  • Rapid: Aioani - Onea, Săpunaru, Iacob, Borza - Al. Albu, Djokovic - Krasniqi, Burmaz, Papeau - Rrahmani

Minutul 90+6: Final de meci! Rapid se impune cu 1-0.

Minutul 90+1: Muhar pătrunde în careu şi reia în forţă. Aioani scoate de lângă bară.

Minutul 74: Petrila execută o lovitură liberă pe bara a doua, iar Albu reia cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 59: Krasniqi îl lansează pe Rrahmani, după un contraatac. Sava iese perfect şi interceptează.

Minutul 57: Krasniqi reia la colţul scurt din afara careului, dar Sava respinge în corner.

Minutul 55: Otele îl driblează pe Aioani, dar mingea este scoasă de pe linia porţii. Jucătorul lui CFR era oricum în offside.

Minutul 45+8: Pauză! Rapid conduce cu 1-0.

Minutul 29: Albu trage în forţă de la 25 de metri puţin peste poartă.

Minutul 19: Aioani are o super paradă la execuţia din careu expediată de Mogoş.

Minutul 8: GOL Rapid! Burmaz bate o lovitură liberă de la distanţă. Mingea se plimbă prin careu, iar Djokovic îl prinde pe picior greşit pe Sava.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Duelul din această seară este un adevărat derby. După 24 de etape, ambele formaţii au câte 42 de puncte. 

CFR se poziţionează pe locul secund, având un golaveraj mai bun, iar Rapid se află pe poziţia a treia. În faţa celor două combatante vişinii se află FCSB, cu 51 de puncte, iar în spatele lor sunt Universitatea Craiova şi Farul, cu 37 de puncte.

Partida din această seară este cea de a treia directă din acest sezon. Precedentele două meciuri s-au jucat în Giuleşti, Rapid câştigând duelul din campionat, scor 3-1. În Cupa României, rezultatul a fost 0-0, partidă la finalul căreia s-a calificat mai departe CFR Cluj.

Rapid va încerca, astăzi, să rupă şirul rezultatelor pozitive obţinute de CFR, în partidele directe, pe teren prorpiu. Ultima dată când formaţia bucureşteană s-a impus în Gruia a fost în 2012. Atunci, Rapid a câştigat fără drept de apel, cu 0-5, iar ultimul marcator era chiar legenda ardelenilor, Ciprian Deac.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele