Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ CFR Cluj – Rapid 2-2. Derby feroviar spectaculos cu rezultat în favoarea celor de la Farul

CFR Cluj Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21061777/1/cfr-cluj-rapid-2023-123.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Echipa campioană a deschis repede scorul în Gruia, chiar în minutul 4, după ce Horaţiu Moldovan l-a faultat în careu pe Janga, arbitrul a dictat penalti, iar Janga a transformat. Egalarea a venit după numai şapte minute, când Kait a înscris după o centrare a lui Onea.

CFR a trecut în avantaj în minutul 23, la şutul lui Boateng. Onea a stabilit scorul final în minutul 55, cu un şut din careu. În minutul 90+2 clujenii au înscris prin Maglica dar, după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru ofsaid, iar la faza imediat următoare Rapidul a ratat o ocazie uriaşă.

S-a încheiat 2-2, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 33 de puncte, iar Rapid este pe 5, cu 27 de puncte.
 

VIDEO ǀ CFR Cluj – Rapid 2-2 (Janga 4-penalty, Boateng 23 / Kait 11, Onea 55), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora - C. Deac, Muhar, Boateng, Krasniqi - Janga, Petrila
  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Al. Albu, Kait, Pănoiu - Sefer, Dugandzic, Costache

Minutul 90+7: Final de meci! Partida se termină 2-2.

Minutul 90+2: Maglica înscrie, dar reuşita este anulată, după intervenţia VAR, pentru offside.

Minutul 66: Şansă uriaşă irosită de Costache. Kait îl găseşte excelent în careu, dar atacantul trage pe lângă, cu aproape toată poarta goală din câţiva metri.

Minutul 55: GOL Rapid! Onea pătrunde în careu şi înscrie cu o execuţie de fineţe, ce îl lasă fără replică pe Scuffet.

Minutul 45+3: Pauză! CFR conduce cu 2-1!

Minutul 23: GOL CFR! Fază confuză în careul lui Rapid, după o repunere din marginea a lui Camora. Boateng înscrie, după ce mingea a lovit pământul.

Minutul 21: Scuffet are două super parade la execuţiile lui Onea şi Costache.

Minutul 11: GOL Rapid! Onea trimite o centrare pe jos din marginea careului. Muhar şi Camora sunt poziţionaţi greşit, iar Kait finalizează din 4 metri în forţă.

Minutul 6: Petrila este aproape de gol, dar şutul său în forţa din careu se scurge pe lângă stâlpul din stânga al porţii.

Minutul 4: GOL CFR! Serie de erori în apărarea celor de la Rapid. Moldovan îl faultează în careu pe Janga. Atacantul este cel care şi execută de la punctul cu var şi transformă fără emoţii.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------

CFR Cluj a trecut de Universitatea Cluj etapa precedentă, scor 4-0, pe terenul propriu, iar Rapid a pierdut la un gol meciul de pe terenul echipei lui Gică Hagi, Farul, cu scorul de 1-2. A fost al doilea eşec pentru trupa lui Adrian Mutu, anterior cedând şi în duelul cu FC Hermannstadt, de pe teren propriu, tot la un gol, 0-1.

Înainte de startul play-off-ului, cele două sunt despărţite de şase puncte, CFR Cluj având 32, iar Rapid 26. Referitor la meciul direct din returul sezonului regular, Rapid a câştigat cu 2-1 pe teren propriu. În tur s-a impus CFR Cluj, 1-0.

Fotbalistul uitat de Dan Petrescu o va reclama pe CFR Cluj la FIFA

 Impresarul fundaşului dreapta senegalez Ibrahima Mbaye (28 de ani), Beppe Accardi, a anunţat că va solicita către FIFA ca jucătorul pe care îl reprezintă să primească despăgubiri din partea campioanei en-titre, CFR Cluj.

Agentul susţine că fotbalistului transferat de CFR în septembrie anul trecut nu i s-a acordat permis de muncă valid, ceea ce l-a oprit să revină în România timp de 3 luni şi i-a provocat o ”pagubă incredibilă”.

Ne-am înţeles cu Bologna pentru transferul la CFR pe 31 august 2022, înainte ca perioada de mercato să se închidă. A fost voinţa selecţionerului Senegalului să plece de la Bologna, dorea ca jucătorii lui să evolueze mai mult. 

În timp ce negociam cu echipe din America, pe fir a intrat Clujul, am cântărit situaţia gândindu-ne la Campionatul Mondial. Am plecat în România şi, după ce a semnat, ne-am dat seama că nu a fost inclus nici pe lista de campionat, nici pentru cea de Conference League. 

Dar cel mai rău a fost că nici măcar nu i-au dat permis de muncă şi, în decembrie, odată plecat din România, nu a putut reveni timp de 3 luni. Acum vom merge la FIFA pentru a cere daune, paguba care i-a fost produsă a fost incredibilă!”, a declarat Beppe Accardi pentru tuttomercatoweb.com.

Mbaye, fost jucător la Inter Milano şi Bologna, cu peste 140 de meciuri în Serie A, a bătut palma cu CFR Cluj la mijlocul lunii septembrie 2022. De atunci, fotbalistul încă legitimat la formaţia clujeană nu a apucat să debuteze pentru ”feroviari”.

El a prins banca de rezerve o singură dată, la duelul din Cupa României câştigat de clujeni cu Dumbrăviţa, pe 10 noiembrie, cu 5-0.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele