Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | CFR Cluj s-a impus la limită în deplasarea de la Voluntari! Ardelenii au acum 14 puncte avans de FCSB

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag, de Daian Cutu pe 2 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20620493/1/cfr-cluj-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-30-10-2021-1.jpg

CFR Cluj a reuşit să obţină victoria în deplasarea de la FC Voluntari, la limită, scor 1-0. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Andrei Burcă, în minutul 19.

Odată cu această victorie, campioana României s-a distanţat pentru moment la 14 puncte de ocupanta locului secund, FCSB. FC Voluntari ocupă locul 4 acum, având 5 puncte avans faţă de locul 7, primul din afara zonei de play-off.

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Final de meci.

Min. 84: CFR a avut două ocazii mari succesive! Yuri a nimerit bara prima oară, apoi Deac a executat foarte bine o lovitură liberă de la marginea careului.

Min. 72: Ocazie CFR! Chipciu trimite foarte slab dintr-o poziţie excelentă.

Min 66: Yuri a înscris pentru CFR, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid. După reluări, decizia centralului pare să fie corectă.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 45: Ocazie CFR! Păun a trimis un şut bun dintr-o poziţie foarte dificilă.

Min. 19: GOOOL CFR! Burcă s-a poziţionat perfect la o lovitură de colţ şi apoi a reuşit să bage mingea în plasă.

Min. 10: Ocazie mare CFR! Burcă a trimis foarte bine din lovitură liberă. Popa a fost atent şi a plonjat spectaculos pentru a respinge, aproape de vinclu.

Min. 3: Ocazie mare Voluntari! Nemec a prins o lovitură bună de cap, dar Hindrich a avut o intervenţie formidabilă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag - Raţă, Droppa - C. Costin, Budescu, I. Gheorghe - Nemec
  • CFR Cluj: Hindrich - Graovac, Yuri, Burcă - Susic, Bordeianu, Boateng, Deac, Camora - Păun, Debeljuh

---------------------------

Ardelenii au avut ceva probleme în ultimele etape, dar chiar şi aşa, au reuşit să bifeze 3 victorii şi 2 egaluri, şi s-au distanţat considerabil în fruntea clasamentului. FCSB se află acum la 11 puncte distanţă. 

Ilfovenii antrenaţi de Liviu Ciobotariu au impresionat în prima parte a campionatului, însă după pauza de iarnă au avut o scădere de formă vizibilă. Oricum ar fi, ocupă o poziţie mult peste aşteptări, locul 4 în Casa Liga 1.

În tur, CFR Cluj s-a impus 1-0 în faţa Voluntariului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele