Ultima oră
”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins ”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor
Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus" Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus"
Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze
Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei” Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei”

VIDEO | CFR Cluj - ”U” Cluj 4-0. Feroviarii ies din criză cu un succes categoric în faţa marii rivale

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21430137/2/fc-cfr-1907-cluj-sa-as-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-21-12-2023.jpg

CFR a început în forţă derby-ul Clujului şi Muhar a înscris în minutul 2, după o lovitură liberă executată de Camora şi o pasă primită de la Kresic. Echipa lui Mandorlini a trecut pe lângă gol în minutul 14, la şutul lui Otele, apoi Bîrligea a trimis în bară (min. 24).

Portarul Iliev a intervenit foarte bine la şutul aceluiaşi Bîrligea, în minutul 29, pentru ca în minutul 34 Universitatea să înscrie, prin Ianis Stoica, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid. CFR a încheiat însă repriza cu avantaj de două goluri după ce Bîrligea a marcat în minutul 41. Ianis Stoica a trimis o lovitură de cap pe lângă stâlpul din stînga porţii lui Sava, în minutul 52, iar zece minute mai târziu Fossati a lovit bara. Cei care au marcat au fost însă jucătorii gazdă, prin dubla lui Otele, din minutele 77 şi 86.

CFR s-a impus cu 4-0 în timp ce Universitatea a suferit prima înfrângere în deplasare din acest sezon. Pentru elevii lui Mandorlini este primul succes în campionat după şase meciuri consecutive fără victorie.

În clasament CFR Cluj este pe locul 2, cu 36 de puncte. Universitatea Cluj are 29 de puncte şi ocupă locul 8.

VIDEO | CFR Cluj - ”U” Cluj 4-0 (Muhar 2, Bîrligea 41, Otele 77, 86), pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sava - Boben, Kresic, M. Ilie - Krasniqi, Muhar, Tachtsidis, Camora - Otele, Bîrligea, Avonou
  • ”U” Cluj: Iliev - Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu - Doukoure, Fossati, Chipciu - Manu - I. Stoica, D. Popa

Minutul 90+4: Final de meci! CFR se impune cu 4-0.

Minutul 86: GOL CFR! Otele profită de un ricoşeu norocos şi marchează din careu.

Minutul 77: GOL CFR! Otele profită de lipsa de marcaj şi pătrunde pe contraatac, după care îl învinge pe Iliev.

Minutul 62: Fossati trage în bară, iar pe respingere oaspeţii cer penalty pentru o intervenţie la Ianis Stoica.

Minutul 52: Stoica este găsit complet nemarcat pe 5 metri şi reia cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+4: Pauză! CFR conduce cu 2-0.

Minutul 41: GOL CFR! Otele încrucişează cu Avonou. Mingea este scoasă la Bîrligea care împinge din câţiva metri în poartă.

Minutul 34: Stoica reia cu capul din câţiva metri, dar reuşita este anulată, pentru un offside la Manu.

Minutul 24: Bîrligea este lansat şi zguduie transversala.

Minutul 14: Otele profită de eroarea lui Mitrea şi reia, dar Iliev respinge şi mingea şterge bara.

Minutul 2: GOL CFR! Combinaţie aeriană perfectă după o lovitură liberă. Muhar reia din câţiva metri.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------------

După foarte mult timp, situaţia dintre cele două echipe pare a fi destul de echilibrată în campionatul intern. Distanţa dintre cele două cluburi din oraşul Cluj este de doar 4 puncte. 

CFR Cluj, traversează o perioadă dificilă. Lipsa de rezultate a făcut să se vorbească în ultimul timp despre plecarea lui Andrea Mandorlni, iar o eventuală înfrângere contra marii ruvale din oraş ar face ca atmosfera din Gruia să fie şi mai tensionată. 

În acest moment, CFR este pe locul secund, cu 33, de puncte, fiind la 8 puncte în spatele FCSB-ului. 

În tabăra opusă, U Cluj este una dintre cele mai în formă echipe din campionat. Băieţii lui Neluţu Sabău au şanse mari la play-off şi sunt pe locul 6 în Superligă, cu 29 de puncte. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele