Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO | CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Rezultat care diminuează şansele ambelor echipe să îşi atingă obiectivele

CFR Cluj Publicat pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21114587/2/cfr1907-cluj-universitatea-craiova-superliga-superbet-07-05-2023.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

S-a încheiat 1-1, iar CFR are 39 de puncte şi este pe locul al treilea, la şapte puncte de liderul Farul. Campioana en-titre pare ieşită total din lupta pentru titlu.

Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 36 de puncte.

VIDEO | CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1 (Muhar 66 / Ivan 69), LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Braun, Boateng, Cvek, Fică - Janga, Bîrligea
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Baledj - Mateiu, Screciu - Cîmpanu, Işfan, Ivan - Koljic

Minutul 90+6: Fluier final! Se termină 1-1.

Minutul 78: Markovic se descurcă de lângă doi adversari şi trimite în careul mic către Baiaram, care trage în Scuffet din 3 metri.

Minutul 69: GOL Universitatea Craiova! Ivan înscrie din câţiva metri. Jucătorul oltenilor nu se bucură, deoarece a crezut că e în offside. Dar la VAR reuşita sa este validată!

Minutul 66: GOL CFR! Krasniqi bate lung o lovitură liber, iar Manea centrează din marginea careului. Recent intrat pe teren, Muhar se înalţă şi deschide scorul.

Minutul 53: Bîrligea reia cu capul în bara transversală. Portarul Craiovei era bătut, dacă mingea era puţin mai jos plasată.


Minutul 52: Ivan trimite puţin pe lângă poartă din interiorul careului, cu un şut în forţă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 33: Bîrligea trece elegant şi pătrunde în careu, dar Popescu salvează la şutul acestuia.

Minutul 27: Ivan intră tare la Boateng şi vede cartonaşul roşu. Centralul este chemat la VAR şi întoarce decizia. Jucătorul oltenilor rămâne cu cartonaş galben.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Ardelenii au trei eşecuri la rând, 1-3 cu Rapid şi 0-1 cu Farul în campionat, şi 0-3 cu Sepsi în Cupa României. Oltenii au cedat în derby-ul cu FCSB etapa trecută, scor 1-2, după ce înregistraseră două victorii la rând, 3-1 cu Rapid şi 2-1 cu Sepsi.

În turul play-off-ului SuperLigii României, confruntarea dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Înainte de startul rundei, CFR Cluj este pe locul 3, cu 38 de puncte, iar Universitatea Craiova e pe locul 4, cu 35 de puncte.

Tensiuni la CFR Cluj? Dan Petrescu i-ar fi înjurat pe jucători la antrenamente

CFR Cluj nu trece deloc prin momente bune, motiv pentru care poate rata titlul în acest sezon. Aparent, din cauza sincopelor sportive, campioana României are probleme şi la nivel intern, între stafful tehnic şi vestiar existând o ruptură şi fiind o relaţie destul de tensionată.

Pentru că echipa care a triumfat în SuperLigă în ultimii ani nu mai reuşeşte să se regăsească, să lege rezultatele pozitive, jucătorii şi Dan Petrescu se află într-o situaţie nu la fel de calmă precum în trecut.

Conform Fanatik, antrenorul chiar i-ar fi înjurat pe fotbalişti la câteva antrenamente, lucru pe care aceştia nu îl acceptă şi din acest motiv relaţia nu este la fel de legată ca în sezoanele trecute. Jucătorii sunt la capătul răbdării din cauza comportamentului lui Dan Petrescu, cunoscut ca un antrenor temperamental.

U. Craiova a reziliat contractul cu Rivaldinho. Comunicatul emis de olteni

Universitatea Craiova a luat o decizie radicală după partida cu FCSB, scor 1-2, care a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Oltenii au decis să renunţe la un fotbalist azi, miercuri, 3 mai, anunţând despărţirea de brazilianul Rivaldinho (28 de ani), fiul lui Rivaldo.

Clubul pregătit de Eugen Neagoe a precizat că acordul a fost încetat de comun acord, astfel că Rivaldinho este nevoit să îşi caute o nouă echipă. Rămâne de văzut dacă va continua în România sau va pleca din nou, o experienţă în afara ţării noastre.

Clubul Universitatea Craiova şi atacantul Rivaldinho au hotărât de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!”, a anunţat clubul oltean.

Echipele probabile:

  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, Burcă, Braun - Muhar, Boateng, Cvek - Yeboah, Bîrligea, Krasniqi 
  • Rezerve: R. Sava, Ţîru, Hoban, Janga, Bordeianu, Camora, Peteleu, Fica, Maglica 
  • Absent: C. Deac (accidentat)
  • Antrenor: Dan Petrescu
  • CSU Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, R. Silva, Ndong - Mateiu, Screciu - Cîmpanu, Baiaram, A. Ivan - Markovic
  • Rezerve: Lazar, B. Mitrea, Badelj, Koljic, Căpăţînă, Roguljic, Işfan 
  • Absenţi: Vătăjelu (accidentat), Bancu (în recuperare), Al. Creţu (suspendat)
  • Antrenor: Eugen Neagoe
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele