Ultima oră
VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii” VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii”
VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2 VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi” Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi”
Chiar dacă a luat campionatul, Becali nu s-a putut abţine şi a pus la zid mai mulţi jucători de la FCSB, după eşecul contra Craiovei: ”Doar el a fost mai viu!” | VIDEO EXCLUSIV

Chiar dacă a luat campionatul, Becali nu s-a putut abţine şi a pus la zid mai mulţi jucători de la FCSB, după eşecul contra Craiovei: ”Doar el a fost mai viu!” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a intrat în direct după eşecul contra Craiovei şi a şocat pe toată lumea: ”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali a intrat în direct după eşecul contra Craiovei şi a şocat pe toată lumea: ”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!” | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off ”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off

VIDEO | CFR Cluj, victorie chinuită cu penultima clasată, pe teren teren propriu! Formaţia lui Dan Petrescu, 2-1 cu UTA

Superliga Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21035957/4/cfr-uta.jpg

CFR Cluj a învins joi, pe teren propriu, UTA, scor 2-1, într-un meci din etapa a 28-a a SuperLigii, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Clujenii au ratat un penalti, prin Ciprian Deac, şi au avut un gol anulat.

La Cluj, campioana a controlat total prima repriză a meciului cu UTA. Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 15, cu un şut de la marginea careului. În minutul 21, arbitrul Lucian Rusandu a acordat un penalti pentru gazde, la o cădere în careu a lui Maglica.

Lovitura de pedeapsă a fost însă ratată de Ciprian Deac, acesta şutând pe lângă poartă. În prelungirile primei părţi, minutul 45+3, Rangelo Janga a înscris dintr-o centrare a lui Krasniqi, dar după consultarea VAR, golul a fost faultat pentru un fault la o fază premergătoare, unde Kolinger l-a lovit pe Milosevic.

Arădenii au început mai bine repriza secundă şi au egalat prin Rareş Pop, în minutul 47, dar Yuri a readus în avantaj gazdele cu un gol marcat în minutul 63, după o gafă a defensivei echipei UTA.

În minutul 70 Maglica şi-a lăsat echipa în zece după ce a fost eliminat pentru un fault dur comis asupra lui Vukcevic. Arbitrul Lucian Rusandu, care a fost destul de nesigur pe parcursul partidei, i-a arătat cartonaşul roşu clujeanului după ce a fost consultat sistemul VAR.

După numai două minute Rusandu i-a dat doar cartonaş galben lui Deac, pentru o intrare periculoasă la Anton.

  • CFR CLUJ: R. Sava - Braun, Yuri, A. Burcă (Kolinger 42), Camora – Deac (Peteleu 90), Muhar, Cvek (Hoban 90), Krasniqi (Petrila 90) – Janga (Ţîru 80), Maglica. ANTRENOR:  Dan Petrescu
  • UTA ARAD: Kucher - Chindriş, Benga, Hoxhallari (Otele 46) – Vukcevic (Roger 71), Cascini (Postolachi 71), P. Anton, Abeid - R. Pop (Păşcălău 84), Milosevic, Willie Barbosa (Ubbink 46). ANTRENOR: Laszlo Balint

CFR Cluj – UTA 1-2 (Krasniqi 15 / Pop 47; Yuri)  

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sava - Braun, Yuri, Burcă, Camora (cpt.) - Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi - Janga, Maglica
    Rezerve: Scuffet - Peteleu, Ţîru, Kolinger, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah
    Antrenor:  Dan Petrescu
  • UTA: Kucher - Chindriş, Benga (cpt.), Hoxhallari - Vukcevic, Cascini, P. Anton, Abeid - R. Pop, Milosevic, Hortencio Barbosa
    Rezerve: Balauru - Erico, M. Dobrescu, Stahl, Ubbink, Otele, Paşcalău, Roger, Postolachi
    Antrenor: Laszlo Balint

Min. 90+9: Final de meci, CFR se impune la limită, scor 2-1. 

Min. 90+8: Petrila marchează, dar golul e anulat pentru offside! 

Min. 85: CFR Cluj are probleme în acest final de partidă, UTA presează şi trece de două ori pe lângă gol. Doar şansa ajută campioana să nu fie iar egalată.

Min. 69: Intrare oribilă a lui Maglica asupra lui Vukcevic. Arbitrul vede faza cu VAR şi dă cartonaşul roşu.

Min. 63: GOOOL CFR Cluj! Yuri punctează în urma unei faze fixe şi readuce campioana în avantaj.

Min. 58: CFR domină, dar nu găseşte calea spre gol, pentru a prelua din nou conducerea. UTA se apără aglomerat după ce a făcut 1-1.

Min. 47: GOOOL UTA! Rareş Pop punctează cu o exeuţie din apropiere, din careu, la prima fază periculoasă a oaspeţilor din partea secundă.

Min. 46: Se reia meciul de la Cluj. 

Min. 45+9: Final de primă repriză, CFR conduce meritat, scor 1-0. 

Min. 45+3: Janga punctează cu capul, din centrarea lui Krasniqi, dar arbitrul e chemat să revadă faza la VAR şi anulează reuşita pentru un fault la mijlocul terenului.

Min. 42: Burcă e schimbat după ce i se face rău. Fundaşul CFR-ului iese în aplauze de pe teren. Gazdele controlează fără dificultăţi partida, arădenii nu par capabili să pună mari probleme în această seară. 

Min. 32: UTA iese mai mult la joc, se deschide, iar CFR Cluj scapă de câteva ori pe contraatac. Deac scoate o lovitută liberă de la 20 de metri, un cartonaş galben, dar faza fixă nu e concretizată.

Min. 25: Deac ratează de la 11 metri! Trage pe lângă poartă, rămâne 1-0.

Min. 22: Penalty pentru CFR Cluj! Chindriş se apropie de Maglica, acesta cade în careu şi arbitrul arată punctul cu var.

Min. 15: GOOOL CFR Cluj! UTA se descoperă, iar campioana României profită şi marchează prin Krasniqi. Şut de la 14 metri, pe jos, lângă bară, fără şanse pentru Kucher.

Min. 11: Şansă mare de gol pentru Milosevic! Şutul său, din apropierea careului mic, de şase metri, se duce însă peste poartă.

Min. 10: Fără ocazii de poartă la Cluj, CFR are iniţiativa şi posesia. UTA construieşte greu. 

Min. 1: Începe partida de la Cluj! 


CFR Cluj continuă să atace prima poziţie din clasament, ocupată de Farul, cele două fiind despărţite de două puncte. Trupa lui Dan Petrescu pare să fi depăşit perioada mai salbă şi a legat două victorii consecutive în Superligă. Clujenii vin după recitalul de la Ploieşti, unde au marcat 5 goluri şi au reuşit să se impună de o manieră clară în faţa Petrolului, scor 5-2.

De cealaltă parte, UTA se află la polul opus al clasamentului, pe poziţia 15 şi vine după înfrângerea la limită cu Farul, scor 1-0. Arădenii au o singură victorie în 2023 şi au mare nevoie de puncte pentru a avea şanse să rămână în Superligă.

Partida din turul campionatului regulat s-a încheiat 1-1, după ce CFR deschisese scorul prin Boateng, iar Kolinger a marcat în proprie poartă.

Echipele probabile:

  • CFR Cluj (4-3-3): Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac, Muhar, Cvek - Yeboah,  Janga, E. Krasniqi 
  • Rezerve: Bălgrădean, Bilong, Petrila, Ţîru, Hoban, Kolinger, Bordeianu, Braun 
  • Absenţi: Boateng (suspendat), Bîrligea (accidentat)
  • Antrenor:  Dan Petrescu
  •  
  • UTA: Dr. Balauru - R. Benzar, Chindriş, Benga, Abeid - P. Anton, Cascini - M. Pop, Ubbink, Roger - Milosevic 
  • Rezerve: Fl. Iacob, Dobrescu, Otele, Willie, Vukcevic, Postolachi, Erico, Marrone 
  • Absent: Batha (suspendat)
  • Antrenor: Laszlo Balint
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele