Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | CFR Cluj, victorie grea cu Farul. Birligea a marcat şi ardelenii s-au impus cu 1-0

CFR Cluj Publicat pe 1 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20689737/1/cfr-farul.jpg

 CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

  • Golul a fost marcat de Birligea, în minutul 66.

Echipele utilizate:

  • CFR Cluj: Letica – Graovac, Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac (Dugandzic ’88), Boateng, Bordeianu (Cvek ’84) – A. Păun (Chipciu ’46), Debeljuh (Omrani ’46), Petrila (Birligea ’61). Antrenor: Dan Petrescu 
  • Farul: Aioani – R. Boboc, Mladen, Artean, Borza (Dussaut ’67) – Radaslavescu (Ciobanu ’46), Nedelcu Grameni (Popescu ’74) – G. Iancu, R. Moldoveanu (Purece ’68), A. Pitu (Sali ’46). Antrenor: Gheorghe Hagi

În primul meci al etapei, Universitatea Craiova a învins sâmbătă FC Voluntari, scor 1-0.

Partida FCSB – FC Argeş se va disputa luni, de la ora 20.30, LIVE pe Prima Sport şi PrimaPlay.ro.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.


CFR - Farul 1-0 (Birligea 66) 

Echipele de start: 

  • CFR Cluj: Letica – Graovac, Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, M. Bordeianu – A. Păun, Debeljuh, Petrila
    Rezerve: Hindrich, Cr. Manea, Fl. Ştefan, Chipciu, Cvek, Birligea, Neguţ, Omrani, Dugandzic
  • Farul: Aioani – R. Boboc, Mladen, Artean, Borza – Radaslăvescu, Nedelcu Grameni – G. Iancu, R. Moldoveanu, A. Pitu
    Rezerve: Brănescu, Dussaut, A. Ciobanu, Purece, Omoh, Sali, Dănuleasa, N. Popescu, Sîrbu

Min. 90+3: Final de meci! CFR se impune cu 1-0!

Min. 79: Farul încearcă să revină în atac, dar CFR fragmentează cât poate jocul. Pare că va fi un clasic 1-0, în stilul ardelenilor.

Min. 66: GOOOL CFR! Omrani centrează din stânga, Birligea marchează cu capul.

Min. 58: CFR Cluj încearcă să îşi impună stilul de joc în evidenţă, cu pasele lente cu care a obişnuit, dar în preajma careului advers. Petrescu vrea, cumva, ca ardelenii să redenivă echipa nespectaculoasă dar pragmatică. În prima repriză, când a jucat pe contre cu Farul, era să primească gol.

Min. 46: Se reia partea secundă. 

Min. 45+2: Pauză în CFR – Farul.

Min. 38: Deac trece pe lângă gol, meciul se încinge. Trage din câţiva metri, dar o face slab şi Aioani respinge în lateral.

Min. 28: Parada etapei, la Letica! Pitu se distrează cu fundaşii CFR-ului, pasează în careu pe jos dar execuţia lui Grameni este scoasă de portarul ardelenilor de pe linia porţii.

Min. 24: Moldoveanu ratează din careu, în duel unu la unu cu Letica. Trage modest dintr-o poziţie foarte bună.

Min. 20: Radaslavescu trage pe jos, de la peste 20 de metri, iar Letica respinge în lateral.

Min. 18: Meci echilibrat, dar fără şut periculos pe poartă. Multe baloane pierdute la mijlocul terenului.

Min. 7: Letica iese aiurea din poartă şi îl faultează pe Moldoveanu la marginea careului. Se dă lovitură liberă şi galben.

Min. 1: Începe partida! 


Ştirea înainte de meci 

CFR Cluj vine după prima victorie în campionat, după două eşecuri la rând în întrecerea internă. După ce a cedat în derby-urile cu U. Craiova şi FCSB, ardelenii au trecut, apoi, de FC Voluntari, la limită, cu scorul de 1-0.

De partea cealaltă, Farul are doar o victorie, un egal şi trei eşecuri în ultimele etape din Casa Liga 1. În această ordine, a făcut egal cu CFR, 0-0, a cedat cu 0-1 în faţa Voluntariului, a învins cu 2-0 FC Argeş, după care a cedat contra Universităţii Craiova şi FCSB-ului, scor 0-3, respectiv 0-4.

Marele derby FCSB - CFR Cluj s-ar putea juca la Buzău

Derby-ul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului din Casa Liga 1, are şanse mari să se joace la Buzău, acolo unde vicecampioana României a mai disputat anumite partide, când nu a avut ocazia să utilizeze Arena Naţională. Discuţiile sunt avansate.

FCSB poartă încă de pe acum discuţii cu oamenii răspunzători de anumite stadioane din România, unde ar putea juca marele derby cu CFR Cluj, posibil chiar să aibă loc cu trofeul pe masă.

Stadionul este pregătit şi FCSB a mai jucat aici două meciuri în acest sezon. Noi am avut grijă să îl menţinem la un standard ridicat. Am avut discuţii cu reprezentaţii clubului FCSB şi eu unul m-aş bucura să aibă loc acest meci la Buzău. Nu e bătut totul în cuie, dar sunt discuţii avansate”, a declarat Ion Cazan, directorul SCM Gloria Buzău, oentru Fanatik

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele