Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League

VIDEO ǀ CFR Cluj, victorie marcă înregistrată: pe final, după o fază fixă. Malele aduce victoria cu CS Mioveni, scor 1-0

Superliga Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20918685/5/mioveni-cfr.jpg

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a SuperLigii, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

În minutul 50, un copil a traversat în fugă jumătatea de teren a oaspeţilor, obligându-l pe arbitru să înterupă meciul şi să se ducă să discute cu micuţul intrus. Lucrurile s-au rezolvat rapid, copilul a plecat din spatele porţii lui Scuffet, iar jocul a fost reluat cu o minge de arbitru.

În minutul 67, Garutti l-a lovit pe Yeboah în careu, arbitrul Horia Mladinovici a consultat sistemul VAR, dar nu a dat penalti pentru CFR.

În minutul 87 a venit golul oaspeţilor, marcat de Malele, cu o lovitură de cap. În al treilea minut de prelungire al partidei, arbitrul a anulat un gol al lui Roger.

  • CS MIOVENI: I. Popescu - Balaur, Al. Iacob, Garutti - Oancea, V. Pop (D. Toma 46), M. Panait, Burnea – Rădescu (Buziuc 77, Antal 82), Krasniqi (Kabananga 78), N. Carnat. ANTRENOR: Marius Stoica
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun - Roger, Boateng, Cvek (Hoban 84) – Yeboah (Malele 68), Janga (Kolinger 90), Petrila (Birligea 68). ANTRENOR: Dan Petrescu

CS Mioveni - CFR Cluj 0-1 (Malele 87) 

Echipele de start: 

  • CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Al. Iacob, Garutti - Oancea, V. Pop, M. Panait, Burnea - Rădescu, Krasniqi, N. Carnat 
    Rezerve: V. Sima - Trif, Ene, Coşereanu, C. Dumitru, D. Toma, Kabananga, Antal, Buziuc 
    Antrenor: Marius Stoica 
  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun - Roger, Boateng, Cvek - Yeboah, Janga, Petrila 
    Rezerve: Bălgrădean - R.Bălan, Kolinger, Billong, Bîrligea, Hoban, Bordeianu, Gîdea, Malele
    Antrenor: Dan Petrescu

Min. 90+5: Final de meci, CFR se impune la limită, deşi Mioveni are ocazie bună la ultima fază.

Min. 87: GOOOL CFR! Malele, intrat pe parcursul părţii a doua, marchează cu capul, în urma unui corner prelungit. Dan Petrescu se linişteşte.

Min. 82: Dan Petrescu protestează la marginea terenului pentru deciziile luate de Mladinovici în ultimele minute. Arbitrul merge să discute câteva zeci de secunde cu ”Bursucul”, pe care încearcă să îl calmeze.

Min. 67: VAR-ul intervine la un corner, CFR putea primi lovitură de la 11 metri. Garutti îl loveşte în picior pe Yeboah, Horia Mladinovici merge să vadă faza, dar nu consideră că poate da lovitură de pedeapsă. Contactul, conform unei reluări din spatele porţii, e evident. 

Min. 61: Cea mai mare şansă a meciului, în dreptul Mioveniului. Oancea pasează în careu pentru Krasniqi, acesta îi lasă mingea lui Carnat cu călcăiul, dar şutul e scos în afară de Scuffet.

Min. 53: Janga e angajat pe culoar, în careu, dar Popescu iese din poartă şi reţine. CFR continuă prestaţia neconvingătoare din prima repriză şi în debutul părţii secunde.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+1: Final de primă repriză, 0-0 la Mioveni.

Min. 34: Ritm de joc foarte slab, CFR contează până acum în dreptul şuturilor doar cu o execuţie a lui Braun, din urmă cu câteva minute, dar execuţia acestuia, din afara careului, se duce peste poartă.

Min. 22: CFR nu reglează nici până acum jocul, deşi este mijlocul primei reprize. Mioveni e mai insistentă pe faza de atac, iar Dan Petrescu, deşi nu este nervos, nu este mulţumit de ceea ce vede şi discută cu Panin.

Min. 12: Fără mari ocazii de poartă până acum, Mioveni stă bine în teren şi nu dă şanse CFR-ului. În plus, gazdele au momente în care stau în preajma careului campioanei. Oancea trage bine din lateral dreapta, Scuffet scoate în lateral.

Min. 1: Începe partida de la Mioveni! 


În tur, în Gruia, CFR Cluj s-a impus mai lejer decât o arată scorul, 4-2 cu CS Mioveni. În acest moment, CFR Cluj se află pe poziţia a treia în clasament, cu 31 de puncte. însă au trei meciuri mai puţin disputate decât echipele de pe locurile 2 şi 3. Dacă se vor impune duminică, clujenii vor trece pe poziţia secundă, peste Rapid (33 de puncte) şi se vor începe să pună presiune pe liderul Farul (41 de puncte).

De cealaltă parte, CS Mioveni este ultima în clasament şi are abia 8 puncte. Lanterna a câştigat un singur meci, acel surprinzător 1-0 pe terenul lui Sepsi, iar în acest an va avea o misiunea grea să evite retrogradarea.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele