Ultima oră
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”

VIDEO | CFR ŞTIE CUM POATE CÂŞTIGA CU LAZIO: "OBIECTIVUL E SĂ TERMINĂM PE DOI ÎN GRUPĂ”

Video Publicat pe 8 sep 2019
mail-share icon Email

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la meciul cu Lazio Roma. Primul pentru CFR Cluj din noua ediţie a grupelor Europa League. Partida va fi joi, 19 septembrie, de la ora 20, pe Look Plus. La duelul cu italienii, feroviarii vor să respecte tradiţia primului meci din grupe. Indiferent că a fost vorba de Champions League sau Europa League, clujenii au început mereu cu o victorie.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele