Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

VIDEO | Charles Leclerc, cel mai rapid în antrenamentele de pe Hungaroring. Max Verstappen, surprinzător de în spate

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21262566/1/leclerc.jpg

Formula 1 ajunge aproape de România! Marele Premiu al Ungariei se vede pe Prima Sport, în acest weekend.

Prima sesiune a stat sub egida ploii, iar timpii reali au venit în antrenamente 2, acolo unde Charles Leclerc de la Ferrari a fost cel mai rapid. Configuraţia podiumului este una surprinzătoare.

Lando Norris (McLaren) a fost al doilea, la doar 0.015 secunde de Leclerc, iar pe trei s-a clasat Pierre Gasly (Alpha Tauri), la un ecart de 0.232 secunde.

Campionul mondial în exerciţiu şi marele favorit, Max Verstappen a terminat abia pe 11, iar colegul Sergio Perez a obţinut abia al 18-ea. Ambiţii piloţi Red Bull au efectuat puţine tururi în sesiunea de antrenamente de pe Hungaroring.

În clasamentul general conduce Verstappen, cu 255 de puncte, urmat de Sergio Perez, cu 156 puncte şi de Fernando Alonso, cu 137 de puncte. Lewis Hamilton este pe locul 4, cu 121 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele