Ultima oră
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix

VIDEO ǀ Charles Leclerc, în pole-position la Grand Prix-ul Americilor. Max Verstappen, doar pe 6

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 21 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21355168/1/lec.jpg

Charles Leclerc, de la Ferrari, va pleca din pole position după o sesiune de calificări strânsă în Marele Premiu al Americilor, cu Max Verstappen pe locul şase.

Leclerc l-a devansat pe Lando Norris de la McLaren cu 0,130 secunde, Lewis Hamilton fiind la doar 0,009 secunde în urma sa, pe locul trei.

Verstappen a fost cel mai rapid, în pofida unei greşeli în primul viraj, el fiind sancţionat şi va pleca de pe locul şase.

Carlos Sainz de la Ferrari şi George Russell de la Mercedes au fost al patrulea şi al cincilea.

Marele Premiu al Americilor are loc duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele