Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21559939/1/palmer.jpg

Chelsea a învins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Everton, în etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul ofensiv Cole Palmer a înscris patru goluri.

Pe Stamford Bridge Chelsea a avut o primă repriză foarte bună, la capătul căreia a condus cu 4-0. Eroul zilei a fost Cole Palmer, autor a patru goluri. Palmer a deschis scorul în minutul 13 şi l-a majorat în minutul 18, iar în minutul 29 a reuşit hat-trick-ul. Nicolas Jackson a stabilit scorul primei reprize, în minutul 44, iar Cole Palmer a înscris al patrulea său gol în minutul 64.

Rezultatul final a fost stabilit de Alfie Gilchrist, în minutul 90, şi a fost 6-0 pentru londonezi, care îşi continuă seria meciurilor fără înfrângere din campionat şi se află pe locul 9, cu 47 de puncte.

Everton este pe poziţia a 16-a, cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele