Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Chelsea - Manchester United 1-1. Ambele goluri au venit pe final. Varane a părăsit terenul accidentat

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20896065/1/che-utd.jpg

Derby-ul etapei a XII-a din Premier League dintre Chelsea şi Manchester United s-a terminat egal, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 87 din penalty, prin Jorginho, în timp ce egalarea a venit de la Casemiro, în minutul 90+3.

Varane s-a accidentat în minutul 58 şi a trebuit înlocuit.

VIDEO | Chelsea - Manchester United 1-1 (Jorginho 87-penalty / Casemiro 90+3), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start

  • Chelsea: Kepa - Chalobah, Thiago Silva, Cucurella - Azpilicueta, Jorginho, Loftus-Cheek, Chilwell - Mount, Aubameyang, Sterling
  • United: De Gea - Dalot, Varane, Martinez, Shaw - Casemiro, Eriksen - Antony, Fernandes, Sancho - Rashford

Minutul 90+6: Final de meci! Partida se termină 1-1.

Minutul 90+3: GOL United! Casemiro se înalţă şi marchează cu capul. Mingea a trecut razant cu toată circumferinţa de linia porţi, înainte să fie prinsă de Kepa.

Minutul 85: GOL Chelsea! McTominay l-a faultat în careu pe Chukwuemeka. Arbitrul a arătat punctul cu var, iar Jorginho a transformat fără emoţii, portarul sărind pe colţul opus.

Minutul 58: Lovitură pentru United! Varane încearcă să îl blocheze pe Aubameyang, dar se accidentează şi este nevoie de schimbare.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45: Bruno Fernandes dă o pasă de senzaţie lui Antony. Brazilianul încearcă o execuţie cu efect, care se scurge puţin pe lângă poartă.

Minutul 39: Prima mare ocazie a celor de la Chelsea. Aubameyang trage puţin pe lângă poartă din poziţie ideală.

Minutul 34: Sancho trage din marginea careului. Execuţia îl surprinde pe Kepa, dar în cele din urmă portarul lui Chelsea e la post.

Minutul 13: United este mai periculoasă în startul partidei. Kepa are o paradă de senzaţie la şutul lui Antony.

Minutul 8: Shaw a şutat în forţă din marginea careului, dar nu a prins cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------

Cristiano Ronaldo, exclus din lotul lui United!

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar putea primi cea mai mare amendă din istoria fotbalului după gestul din partida cu Tottenham.

Lusitanul trece prin cel mai grea perioadă a carierei sale, iar acest lucru îl frustrează cu atât mai tare cu cât Erik ten Hag nu îl mai consideră un om de bază în echipa sa. Ronaldo nu se poate obişnui cu statutul de rezervă, iar acest lucru s-a văzut din plin în partida contra lui Tottenham, câştigată de Manchester United cu 2-0, în care CR7 s-a dus direct la vestiare în minutul 90, după ce refuzase să intre pe teren la cererea antrenorului.

Pe lângă faptul că nu a fost inclus în lotul pentru partida cu Chelsea, presa britanică a dezvăluit că Ronaldo va primi cea mai mare amendă din istoria fotbalului, 1 milion de lire sterline, informează Mirror. Pe lângă acestă sumă imensă, atacantul va trebui să îşi ceară scuze în faţa colegilor de la Manchester United.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele