Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Chelsea - Real Madrid, 0-2! Dubla lui Rodrygo aduce o calificare fără emoţii pentru ”albi” în semifinalele UCL! AC Milan elimină Napoli

Champions League Publicat pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21098020/13/profimedia-0770242295.jpg

Real Madrid şi AC Milan s-au calificat, marţi, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce au eliminat în sferturile competiţiei formaţiile Chelsea, respectiv Napoli.

AC Milan, fără portarul Ciprian Tătăruşanu în lot, a remizat cu Napoli, scor 1-1. Golurile au fost marcate Olivier Giroud (Milan), în minutul 43, respectiv Victor Osimhen, în minutul 90+3, pentru Napoli.

În minutul 22, acelaşi Giroud a ratat un penalty pentru AC Milan, iar în minutul 82, Kvaraskvelia a ratat o lovitură de la 11 metri pentru Napoli.

În tur, milanezii s-au impus, scor 1-0.

La Londra, Real Madrid s-a impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Rodrygo, în minutele 58 şi 80.

În tur, Real Madrid a câştigat tot cu scorul de 2-0.

Partidele Bayern Munchen - Manchester City, în tur 0-3, şi Inter - Benfica, în tur 2-0, se dispută miercuri, de la ora 22.00.

Chelsea - Real Madrid 0-2 (Rodrygo 58, 80), la Prima Sport 1

Echipele de start: 

  • Chelsea: Kepa – Chalobah, Thiago Silva, Fofana – James, Kante, Fernandez, Kovacic, Cucurella – Gallagher, Havertz
  • Rezerve: Mendy, Pulisic, Joao Felix, Loftus-Cheek, Mudryk, Sterling, Mount, Zakaria, Ziyech, Azpilicueta, Chukwuemeka, Hall
  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Eder Militao, Alaba, Camavinga – Modric, Kroos, Valverde – Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior
  • Rezerve: Lunin, Luis Lopez, Vallejo, Nacho, Hazard, Asensio, Odriozola, Vazquez, Tchouameni, Ceballos, Rudiger, Mariano Diaz

Min. 90 + 4: Fluier final! Real Madrid învinge Chelsea din nou cu 2-0 şi se califică în semifinalele Ligii Campionilor cu 4-0 la general. 

Min. 80: GOL Real Madrid! Valverde driblează superb şi îi oferă lui Rodrygo doar o simplă formalitate de îndeplinit. Brazilianul îşi trece în cont dubla, iar ”galacticii” conduc cu 2-0 la Londra şi 4-0 la general. 

Min. 58: GOL Real Madrid! Rodrygo deschide scorul pentru ”albi” din pasa lui Vinicius. Madrilenii îi conduc pe londonezi cu 3-0 la general!

Min. 52: Ocazie pentru Chelsea! Defensiva Realului îi blochează in extremis execuţia lui Kante, care putea să conducă la deschiderea scorului în meci.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0 şi 2-0 pentru Real Madrid la general!

Min. 45 + 1: Ocazie uriaşă pentru Chelsea! Cucurella nu îl poate învinge pe Courtois, care reuşeşte în faţa fostei sale echipe o paradă colosală. 

Min. 32: Ocazie pentru Real Madrid! Kepa intervine bine la şutul lui Modric din careu, dintr-un unghi închis. 

Min. 27: Ocazie pentru Real Madrid! Şutul lui Vinicius este respins de către Kepa, aflat pe direcţia balonului.

Min. 20: Ocazie pentru Real Madrid! Şutul lui Rodrygo loveşte bara exterioară a porţii apărate de Kepa. 

Min. 11: Ocazie pentru Chelsea! Kante trimite slab din voleu pe lângă poarta apărată de Courtois dintr-o poziţie foarte bună de gol. 

Min. 1: A început meciul!


Napoli – AC Milan 1-1 (Osimhen 90 + 3 / Giroud 43), la Prima Sport 2

Echipele de start:

  • Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui - Ndombele, Lobotka, Zielinski - Politano, Osimhen, Kvaratskhelia
  • Rezerve: Gollini, Idasiak - Bereszynski, Olivera, Ostigard - Elmas, Gaetano- Lozano, Raspadori
  • AC Milan: Maignan - Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez - Tonali, Krunic - Diaz, Bennacer, Leao - Giroud
  • Rezerve: Mirante - Ballo-Toure, Florenzi, Gabbia, Kalulu, Thiaw - Pobega, Saelemaekers - De Ketelaere, Messias, Origi, Rebic

Min. 90 + 4: Fluier final! Napoli - AC Milan se termină 1-1, iar ”diavolii” se califică în semifinalele UCL cu 2-1 la general!

Min. 90 + 3: GOL Napoli! Osimhen înscrie, iar gazdele speră într-un miracol. 

Min. 81: Penalty ratat şi în contul lui Napoli! Maignan apără şutul expediat de către Kvaratskhelia. 

 

Min. 80: Penalty pentru Napoli în urma unui henţ comis de Tomori.

Min. 46: Ocazie mare pentru Napoli! Kvaratskhelia finalizează puţin peste poarta lui Maignan din unghi o acţiune individuală superbă.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 7: La pauză AC Milan conduce Napoli cu 1-0 şi 2-0 la general!

Min. 43: GOL AC Milan! Leao driblează fabulos 3 adversari la rând şi dă dovadă de altruism, pasându-i balonul lui Olivier Giroud. De data aceasta, atacantul francez nu ratează şi o apropie pe AC Milan de sferturile Ligii Campionilor. 

Min. 28: Ocazie mare pentru AC Milan! Meret îl blochează de această dată 1 vs. 1 pe Giroud din acţiune. 

Min. 22: Penalty ratat de AC Milan! Meret scoate incredibil lovitura de pedeapsă executată de Giroud. 

Min. 21: Penalty pentru AC Milan! Mario Rui îl faultează pe Leao, iar arbitrul arată punctul cu var. 

Min 9: Şutul lui Kvaratskhelia (Napoli) este reţinut de Maignan, fără emoţii pentru portarul milanezilor.

Min 5: Mario Rui (Napoli) şutează din lovitură liberă, dar mingea trece pe lângă poarta apărată de Maignan.

Min. 1: A început meciul!


Primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor se stabilesc în această seară, LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Retururile sferturilor care îşi vor decide primele echipe din ”careul de aşi” sunt Chelsea - Real Madrid, care se vede la Prima Sport 1, şi Napoli – AC Milan, care poate fi urmărit la Prima Sport 2.

Turul de la Madrid, dintre Real şi Chelsea, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0, motiv pentru care londonezii trebuie să revină în duelul din Anglia. Au de recuperat două goluri, dar în acelaşi timp trebuie să fie atenţi la atacul lui Carlo Ancelotti condus de Karim Benzema.

Golurile din tur au fost marcate de către Karim Benzema (min. 22) şi Marco Asensio (min. 74). În plus, Chelsea a rămas în 10 oameni din minutul 59 al turului, când Ben Chilwell a fost trimis direct la vestiare de către arbitru pentru un fault în situaţie iminentă de gol la Rodrygo.

Napoli – AC Milan începe de la scorul de 0-1. Milanezii au învins poate surprinzător în tur, dar în retur, pe terenul napoletanilor, va fi cu totul altceva. Gazdele din această seară au moral şi datorită situaţie din Serie A, unde sunt văzuţi deja campioni.

AC Milan s-a impus cu 1-0 în confruntarea de acasă cu Napoli, partidă arbitrată de Istvan Kovacs, prin golul decisiv al lui Bennacer (min. 40). Istvan Kovacs l-a eliminat în minutul 74 pe Anguissa, de la Napoli.

Poziţia oficială a Barcelonei în ”scandalul Negreira”. Joan Laporta, atac către Real Madrid

Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a declarat, luni, că toate plăţile făcute de club către o companie deţinută de un conducător din arbitraj au fost pentru consiliere, nu pentru obţinerea unui avantaj ilegal în plan sportiv, relatează Reuters.

Laporta a precizat că o anchetă internă a clubului a ajuns la concluzia că nu au existat nereguli şi a menţionat că acest caz a fost o campanie orchestrată pentru discreditarea Barcelonei.

El l-a acuzat pe preşedintele LaLiga, Javier Tebas, că încearcă să strice reputaţia FC Barcelona.

În plus, Laporta a atacat Real Madrid, care s-a alăturat dosarului procurorilor împotriva FC Barcelona, spunând că dintotdeauna Real a fost favorizată de arbitraje.

Joan Laporta a spus că FC Barcelona a căutat, în relaţia cu Jose Maria Enriquez Negreira, consiliere tehnică de la “cineva cu mare experienţă în fotbal”.

“Consilierea nu reprezintă o neregulă sau o infracţiune”, a subliniat el.

“Departamentul fiscal spaniol a trimis o scrisoare Procuraturii în care spunea că nu poate dovedi că plăţile către companii legate de domnul Negreira au influenţat rezultatul vreunui meci”, a adăugat Laporta.

Joan Laporta a cerut UEFA să fie corectă faţă de Barcelona în propria investigaţie.

Luna trecută, procurorii spanioli au acuzat FC Barcelona de plăţi de 7,3 milioane de euro în perioada 2001-2018 către firme deţinute de Jose Maria Enriquez Negreira. Negreira a fost vicepreşedintele comisiei de arbitri a federaţiei spaniole în perioada 1993-2018.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri