Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | Chelsea se încurcă din nou în Premier League. Face remiză cu West Ham şi riscă să nu prindă locurile europene

Chelsea Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21014125/1/chelsea.jpg

West Ham United a încheiat la egalitate sâmbătă, scor 1-1, cu formaţia Chelsea, în etapa a 23-a din Premier League. Confruntarea a fost în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Joao Felix a deschis scorul pentru Chelsea în derby-ul londonez, în minutul 16, din pasa lui Enzo Fernandez. Gazdele au egalat în minutul 28, prin Emerson , care a înscris din pasa lui Jarrod Bowen şi a stabilit scorul final.

Chelsea se află pe locul 9 în clasament, cu 31 de puncte, în timp ce West Ham este pe 156, cu 20 de puncte.


VIDEO cu golurile 

West Ham - Chelsea 1-1 (Felix 16 / Emerson 28)

Echipele de start:

  • West Ham: Fabianski - Kehrer, Ogbonna, Aguerd - Coufal, Rice, Paqueta, Emerson - Benrahma, Bowen - Antonio
  • Chelsea: Arrizabalaga - James, Thiago Silva, Badiashile, Cucurella - Madueke, Fernandez, Loftus-Cheek - Mudryk, Felix, Havertz

Min. 28: GOL West Ham! Emerson aduce egalarea pentru gazde din centrarea lui Bowen. Emerson s-a bucurat cu moderaţie la golul marcat împotriva fostei sale echipe. 

Min. 16: GOL Chelsea! Joao Felix se demarcă excelent şi deschide scorul pentru londonezi din centrarea lui Enzo Fernandez. Este primul gol al portughezului de la transferul său la Chelsea.  


West Ham a făcut 1-1 cu Newcastle, surprinzător, bifând al doilea rezultat pozitiv la rând în campionat, după ce învinsese anterior Everton, scor 2-0. Însă, înaintea startului rundei, e pe locul 17, cu 19 puncte, poziţie imediat deasupra liniei roşii.

De partea cealaltă, Chelsea are trei rezultate pozitive la rând în Premier League. După 1-0 cu Crystal Palace, londonezii au făcut două remize, 0-0 cu Liverpool şi 0-0 cu Fulham.

În tur, în septembrie 2022, partida Chelsea – West Ham s-a terminat cu scorul de 2-1.

Echipele probabile:

  • West Ham United (3-4-2-1): Fabianski - Johnson, Ogbonna, Aguerd - Coufal, Rice, Paqueta, Emerson -Benrahma, Bowen - Antonio
  • Chelsea (4-3-3): Arrizabalaga - James, Thiago Silva, Badiashile, Cucurella - Gallagher, Fernandez, Mount - Madueke, Havertz, Mudryk

Chelsea nu i-a trecut pe Badiashile şi Aubameyang pe lista înaintată pentru Champions League

Chelsea nu îi va folosi pe Benoit Badiashile şi Pierre-Emerick Aubameyang în meciurile din Liga Campionilor. Cei doi nu figurează pe lista de jucători înaintată vineri de gruparea londoneză către UEFA.

Fundaşul francez Benoit Badiashile, sosit în această iarnă la Chelsea, pentru 40 milioane de euro, nu a fost reţinut pentru lista jucătorilor care vor evolua în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Chelsea a efectuat opt transferuri în iarnă şi doar trei dintre ei pot fi trecuţi pe lista înaintată către UEFA.

Astfel, antrenorul Graham Potter a ales din cei opt noi jucători pe Enzo Fernandez, adus pentru 120 milioane de euro, Mihailo Mudrik – adus pentru 70 de milioane şi pe Joao Felix, împrumutat de la Atletico Madrid.

Chelsea va întâlni echipa germană Borussia Dortmund în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Meciul tur se va disputa în ziua de 15 februarie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele