adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

VIDEO | Chindia dă lovitura cu FCSB în înferioritate numerică. Popa trece uşor de Tamm şi marchează pentru 2-0

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20818113/2/popa.png

FCSB – Chindia Târgovişte se joacă astăzi (n.r.- duminică), de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1. Cele mai importante faze ale meciului, goluri, ratări, decizii VAR sau momente tensionate ale partidei, vor fi redate în regim live video de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Deşi joacă cu un om în minus, Chindia face recital cu FCSB. Daniel Popa duce scorul la 2-0, după ce a trecut uşor de Tamm şi l-a învins cu un şut la colţul scurt pe Târnovanu.

mail-share icon Email
viewscnt