Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | Chindia - Farul 1-1. Prestaţie sub aşteptări a liderului din Superliga

Superliga Publicat pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20915726/2/chindia-targoviste-farul-constanta-superliga-superbet-12-11-2022.jpg

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu liderul Farul Constanţa, ajungând la al şaptea meci consecutiv fără înfrângere. Sistemul VAR a avut din nou probleme tehnice.

La Ploieşti, Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 60, iar Chindia a egalat dintr-un penalti. Arbitrul Sebastian Colţescu a dictat aut de poartă după o intervenţie a lui Corinus la Popadiuc, dar s-a dus la VAR. Consultarea sistemului VAR a durat opt minute, din cauza unor probleme tehnice, iar Colţescu a dictat penalty, care a fost transformat de Neguţ, în minutul 90.

Chindia se află la al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere, iar Farul este lider în Superligă, cu 43 de puncte.

VIDEO | Chindia - Farul 1-1 (Neguţ 90-penalty / Pitu 67), LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Chindia: 33. Căbuz - 98. Căpuşă, 6. Celea, 21. Orozco, 80. Dumitraşcu 88. Ioniţă - 66. Ahmatov, 5. Passaglia - 10. Neguţ, 59. Popadiuc, 80. Dumitraşcu - 19. D. Popa
  • Farul: 12. Aioani - 21. Sârbu, 17. Larie, 3. M. Popescu, 25. Kiki - 6. Băluţă, 18. Artean, 24. Grameni - 11. Torje, 7. Alibec, 80. Pitu

Minutul 90+10: Fluier final! Partida se termină 1-1.

Minutul 82: Corinus l-a călcat în careu pe Popadiuc. Faza a fost analizată de VAR, dar monitorul pe care centralul trebuia să vadă faza nu a funcţionat şi astfel s-au pierdut aproape 10 minute. În cele din urmă, Sebastian Colţescu a dictat penalty, iar Neguţ a egalat.

Minutul 67: GOL Farul! Alexi Pitu îşi arată clasa. Tânărul jucător al trupei lui Hagi a deschis scorul, după o acţiune individuală de zile mari.

Minutul 56: Popadiuc reia cu capul din 7 metri în braţele lui Aioani.

Minutul 45+1: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 37: Grameni trage în forţă de la 20 de metri, Căbuz scapă mingea pe sub, dar are noroc, deoarece aceasta se duce în corner.

Minutul 33: Chindia dă replica. Popa deiviază excelent la Passaglia, care trece elegant pe lângă doi adversari dar nu îl poate învinge pe Aioani, care intervine excelent. Mingea revine la Popadiuc care însă nu are nici el mai mult noroc la finalizare.

Minutul 31: Şansă mare ratată de Farul. Alibec trimite din lovitură liberă, Căbuz respinge cu ceva emoţii. Mingea ajunge la Torje, acesta nu poate lovi corect şi trimite peste din câţiva metri.

Minutul 23: Popadiuc trage dintr-o poziţie complicată puţin pe lângă poarta apărată de Aioani.

 

 Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------

Chindia este revelaţia ultimelor etape, de când a venit la echipă Toni Petrea având doar un eşec până acum, 0-1 cu CS Ocna Mureş, în Cupa României. Şi înainate de jocul cu Farul a avut formaţia din Târgovişte duel în cupă, cu FC Argeş, cu care a remizat, scor 1-1. Înainte, în SuperLigă, a trecut cu 1-0 de FC Hermannstadt.

Farul a făcut 2-0 cu Rapid în Cupa României înaintea deplasării pentru jocul cu Chindia, iar anterior a mai bifat o victorie în campionat, 2-1 cu CS Mioveni.

Înainte de startul acestei etape, Chindia e pe locul 11, cu 19 puncte, iar Farul e pe primul loc, cu 40 de puncte.

Gică Hagi aşteaptă investitori la Farul

Gică Hagi aşteaptă în continuare oameni de afaceri lângă el, pentru a putea să crească bugetul echipei, în încercarea de a face din Farul o echipă care să se bată constant la titlu, an de an. ”Regele” a vorbit şi după meciul cu Rapid, din Cupa României, despre ideea ca un om de afaceri să vină lângă el, fiind deschis unor astfel de discuţii.

Referitor la jucătorii care vor sosi în iarnă la Farul, care să întărească echipa, Hagi este atent la modul în care îşi geastionează banii, evident totul depinzând şi de anumite plecări care se pot produce şi pot aduce sume importante în conturi.

Eu trebuie să am grijă, pentru că nu am bani. Dacă aş avea şi bani, atunci aş vorbi despre ce jucători mi-ar plăcea să aduc. Eu trebuie să descopăr, să fiu mai rapid decât ceilalţi ca să îi aduc.

Suntem în proces de dezvoltare pe următorii cinci ani, atât ca infrastructură, echipă, performanţe, parteneri, acţionari. Şi în conducerea administrativă am nevoie de parteneri, nu o să pot duce totul, nu am putere.

Nu am bani. Eu sunt bun la tehnic, dar nu am bani. Aştept să vină acţionarii, atunci o să fim mai puternici.

Aştept să vină proprietari cu bani, aşa cum a venit la Rapid. Cred că la toate cluburile din România ar trebui să se întâmple asta. Dacă au făcut bani, înseamnă că se pricep la partea administrativă foarte bine”, a spus Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele