Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO | Chindia – FC ”U” Craiova 0-3. Cu un antrenor interimar, oltenii îşi asigură liniştea de sărbători

FC U Craiova 1948 Publicat pe 16 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20506397/2/fcu.jpg

FC ”U” Craiova a obţinut o victorie categorică la Ploieşti, împotriva celor de la Chindia Târgovişte, cu scorul de 3-0. Confruntarea s-a putut vedea în direct pe Look Sport şi Prima Play. Pentru formaţia lui Emil Săndoi se adânceşte criza, dâmboviţenii au o singură victorie în 10 etape.

Momentul psihologic a avut loc în finalul primei reprize, Iacob şi Kovacic au un duel în careu. Centralul Horaţiu Feşnic dictează penalty şi îi arată al doilea cartonaş galben lui Iacob, iar căpitanul Chindiei este eliminat. Bălan execută lovitura de la 11 metri şi îl învinge cu mult noroc pe Căbuz, dar jucătorul eliminat nu a părăsit terenul, astfel execuţia se repetă.

Din a doua încercare, Bălan nu a mai avut emoţii şi a deschis scorul elegant, mingea fiind plasată sub bară.

În actul secund oltenii au avut partida sub control şi au mai punctat de două ori, prin Baeten şi Compagno.

Cei de la FC ”U” Craiova 1948 ocupă locul 13 în clasament, cu 18 puncte, în timp ce Chindia este pe 11, cu 19 puncte. Lider în clasament este CFR Cluj, care are 51 de puncte (19 jocuri). Pe poziţia a doua se află FCSB – 46 de puncte, iar pe 3 este FC Voluntari – 34 de puncte.

Chindia - FC ”U” Craiova 0-3 (Bălan 45+6-penalty, Baeten 58, Compagno 87), în direct pe Look Sport

Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz - Martac, Căpuşă, P. Iacob, Corbu - Neguţ, Dulca, Popadiuc, Jipa - D. Popa - D. Florea
  • FC ”U” Craiova: R. Popa - R. Negru, Kovavic, Diallo, Buşu - Asamoah, Achim - Baeten, Sidibe, Van Durmen - C. Bălan

Minutul 90+2: Final de meci! Craiova se impune cu scorul de 3-0 şi îşi asigură liniştea pe final de an.

Minutul 87: GOL Craiova! Compagno profită de o eroare uriaşă a defensivei adverse şi marchează pentru a doua etapă la rând.

Minutul 71: Neguţ trimite în careu până la Popa, care din câţiva metri nu reuşeşte să marcheze, tizul său din poarta Craiovei reuşeşte să salveze situaţia cu a doua intervenţie excelentă din meci pentru fotbalistul de doar 18 ani.

 

Minutul 58: GOL Craiova! Buşu centrează foarte bine din partea X. Baeten înscrie al treilea său gol în Liga 1 cu o execuţie foarte bine plasată din voleu.

Minutul 45+6: GOL Craiova! Iacob şi Kovacic au un duel în careu. Centralul Horaţiu Feşnic dictează penalty şi îi arată al doilea cartonaş galben lui Iacob, iar căpitanul Chindiei este eliminat. Bălan execută lovitura de la 11 metri şi îl învinge cu mult noroc pe Căbuz, dar jucătorul eliminat nu a părăsit terenul, astfel execuţia se repetă.

Din a doua încercare, Bălan nu a mai avut emoţii şi a deschis scorul elegant, mingea fiind plasată sub bară.

Minutul 27: Prima şansă a celor de la Chindia. Neguţ ţine miraculos de minge de lângă mai mulţi adversari şi trimite la Florea, care trage din interiorul careului, Popa reuşeşte să respingă cu un reflex senzaţional.

Minutul 20: Jipa greşeşte pasul la offside, iar balonul ajunge în careu din banda dreaptă până la Van Durmen, care trege din voleu din 7 metri, însă Căbuz salvează situaţia şi respinge în corner.

Minutul 18: Primul şut periculos i-a aparţinut lui Claudiu Bălan. Atacantul oltenilor a tras puternic de la 25 de metri, balonul a fost uşor deviat în corner de defensiva adversă, portarul Căbuz fiind pus în mare dificultate.

Minutul 1: A început partida!

În tur, oltenii au reuşit să scoată o remiză acasă, cu Chindia, meciul fiind unul fără goluri, 0-0. În privinţa meciurilor din runda trecută, Chindia a pierdut cu Dinamo, scor 0-1, în timp ce FC U Craiova s-a recunoscut învinsă de Academica Clinceni, scor 1-2.

După 19 meciuri din acest sezon, oltenii au 15 puncte, iar formaţia lui Săndoi are cu patru mai mult, 19.

FC U Craiova s-a depărţit şi de Eugen Trică

Academica Clinceni a reuşit să se impună în deplasarea de la FC „U” Craiova, 2-1, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

Eşecul i-a fost fatal lui Eugen Trică, care a fost demis. Anunţul a fost făcut pe contul de Facebook al grupării din Bănie.

”Eugen Trică şi Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării.

Clubul îi mulţumeşte pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei şi îi urează mult succes în următoarele provocări”, 
este comunicatul oltenilor.

Oltenii se află într-un război între conducere şi suporteri, iar din puncte de vede fotbalistic suferă la fel de mult. Au 15 puncte şi se află pe locul 14 în clasament. Eugen Trică n-a reuşit să facă minuni pe banca oltenilor până acum, iar familia Mititelu a decis să-l schimbe.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri