Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Chindia - Petrolul 1-2. ”Lupii galbeni” demonstrează din nou că sunt o echipă reactivă şi trimit trupa lui Toni Petrea în bătălia de la retrogradare

Chindia Târgoviște Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21114581/1/chindia-petrolul.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

Cei de la Petrolul au trecut pe primul loc în play-out, cu 34 de puncte, iar Chindia este pe locul 7, cu 22 de puncte, rămânând în zona periculoasă.

VIDEO | Chindia - Petrolul 1-2 (Popadiuc 4, Popa 58 / Diomande 50, Grozav 77), pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Corinus, Ad. Ioniţă - Dulca, Akhmatov - Popadiuc, D. Popa, Neguţ (cpt.) - Buş
  • Petrolul: Vâlceanu - Papp, Meijers, Mathaus - Doua, Purtic, Seto, Grozav, Ţicu (cpt.) - Irobiso, Budescu

Minutul 90+6: Fluier final! Petrolul se impune cu 2-1.

Minutul 77: GOL Petrolul! Grozav păcăleşte doi adversari şi înscrie cu un şut perfect, plasată lângă bară din afara careului.

Minutul 58: Popa înscrie, la capătul unei acţiuni frumoase, dar reuşita este anulată după analiza VAR.

Minutul 50: GOL Petrolul! Proaspăt intrat pe teren, Diomande trage de la peste 20 de metri. Deşi mingea nu a fost una surprinzătoare, Căbuz o scapă incredibil în poartă.

Minutul 47: Şansă mare irosită de Chindia. Corinus reia cu capul în transversală, după un corner.

Minutul 45+2: Pauză! Chindia conduce cu 1-0.

Minutul 45+1: Căbuz greşeşte, după o fază fixă expediată de Budescu. Grigore sare pe sub minge, iar portarul Chindei se repliează în cele din urmă şi prinde.

Minutul 4: GOL Chindia! Doua greşeşte grav aproape de careu, Neguţ îl deposedează şi scoate la Popadiuc, care deschide scorul.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Etapa precedentă, Chindia Târgovişte a pierdut duelul de pe ”Ion Oblemenco”, cu FC U Craiova, la limită, scor 0-1, după ce învinsese UTA, acasă, scor 2-1. Referitor la Petrolul, vine după două rezultate pozitive la rând. A făcut remiză cu FC Voluntari acum două etape, după care a trecut la limită de FC Botoşani, scor 1-0.

În returul sezonului regular al SuperLigii, Petrolul – Chindia s-a terminat cu victoria formaţiei lui Toni Petrea, scor 2-1. În tur a învins Petrolul, scor 3-2.

Referitor la situaţiile din clasament, înainte de startul etapei Chindia e pe locul 7, cu 22 de puncte, iar Petrolul e pe locul 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu liderul FC U Craiova.

Aşteptarea aproape a luat sfârşit! Când ar putea evolua Chindia pe arena din Târgovişte

Preşedintele clubului a anunţat că se va veni cu un comunicat pe acest subiect, dar e sigur că ultimul meci din play-out, cu FC Voluntari va avea loc pe noua arenă.

Construcţia a demarat în 2019 şi s-a ridicat la suma de aproximativ 15 milioane de euro.

”În ceea ce priveşte meciul cu Petrolul Ploieşti, vom reveni cu un comunicat. În schimb, 100% vom juca la Târgovişte ultimul meci din play-out, cu FC Voluntari. Stadionul este gata, dar mai sunt demersuri care trebuie făcute şi regulamentul care trebuie respectat. Noi am fi fost gata să jucăm şi cu Petrolul la Târgovişte, dar nu ne încadrăm în timp util în ceea ce priveşte actele şi schimbarea de stadion de la „Ilie Oană” la „Eugen Popescu”.

Meciul cu Voluntari se va juca la Târgovişte şi, în funcţie de cum ne clasăm în play-out, vom juca, sau nu, şi barajul de promovare/retrogradare aici”,
 a declarat Ghergu, pentru cei de la ProSport.

Chindia Târgovişte a jucat ultimul meci pe teren propriu pe 25 mai 2019, când învingea Luceafărul Oradea cu 4-1 şi obţinea punctele care asigurau revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Atunci, autorităţile locale au promis construcţia unui nou stadion, în care au investit 15 milioane de euro, iar echipa a fost nevoită să joace la Ploieşti, apoi a trecut pe la Buftea, Giurgiu şi Buzău înainte să revină, din 2021, pe arena celor de la Petrolul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri