Ultima oră
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”

VIDEO ǀ Chindia Târgovişte – FC Hermannstadt 1-1. Cele două formaţii au oferit o remiză spectaculoasă

Chindia Târgoviște Publicat pe 25 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20788322/2/chindia-targoviste-fc-hermannstadt-superliga-superbet-25-07-2022-2.jpg

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, luni, la Ploieşti, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a doua a Superligii. Confruntarea s-a văzut în direct pe Prima Sport 2.

 Pentru Chindia a marcat Celea, în minutul 9, iar pentru FC Hermannstadt a înscris Oroian, în minutul 2.

Sibienii au deschis scorul încă din minutul 2, când Oroian a reluat din apropiere balonul respins de Căbuz la şutul lui Butean.

Egalarea a venit în minutul 9, prin golul reuşit de Celea, cu o lovitură de cap la lovitura liberă executată de Şerban.

Chindia - Hermannstadt 1-1 (Celea 9 / Oroian 2), în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz - Dumitraşcu, Celea, Boldor, C. Dinu - Vorobjovas, Dulca - Neguţ, Chamed, A. Şerban - Popa
  • Hermannstadt: Iliev - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Sota, Biceanu, Baba - Petrescu, Paraschiv, Oroian

Minutul 90+5: Fluier final! Chindia şi Hermannstadt termină la egalitate, scor 1-1.

Minutul 88: Eroare uriaşă comisă de Bejan. Acesta nu este atent şi trimite o pasă lentă la portar, care este interceptată de tânărul Atanase. Iliev este pe fază şi salvează situaţia cu o intervenţie providenţială.

Minutul 66: Cea mai mare ocazie de până acum aparţine gazdelor. Popadiuc centrează pe jos la colţul lung, Neguţ apare bine dar nu reuşeşte să înscrie din câţiva metri.

Minutul 64: Replica vine rapid. Dulca trage în forţă de la 25 de metri, execuţia mijlocaşului trece puţin peste buturile sibienilor.

Minutul 63: Alhassan reia din câţiva metri pe direcţia portarului, după ce a recepţionat un balon din lovitură liberă laterală. Căbuz prinde cu ceva emoţii.

Minutul 45+2: Final de primă repriză! După un start de meci incendiar, cele două echipe au scăzut ritmul semnificativ.

Minutul 9: GOL Chindia! Şerban execută o lovitură liberă din flancul stâng, Celea se desprinde din marcajul advers şi egalează cu o lovitură de cap.

Minutul 2: GOL Hermannstadt! Deschidere de scor rapidă. Butean trage la poartă, Căbuz respinge până la Oroian, care îndeplineşte o formalitate din câţiva metri.

Minutul 1: A început partida de pe arena ”Ilie Oană” din Ploieşti!

------------------------------------------

De asemenea, golurile, ratările, fazele ce implică VAR şi alte momente importante ale duelului vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Nou-promovata Hermannstadt a început sezonul excelent. Sibienii s-au impus cu un categoric 3-0, pe teren propriu, contra celor de la CS Mioveni, cunoscuţi pentru o defensivă în general foarte bună.

De cealaltă parte, Chindia Târgovişte, echipă care a rămas dramatic în Liga 1, după ce a învins Concordia Chiajna la baraj, la penalty-uri, a pierdut în prima etapă cu FC Botoşani, una dintre candidatele la play-off. Meciul s-a terminat 3-2 pe terenul moldovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt