Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Chindia Târgovişte - FCU Craiova 0-0. Remiză plictisitoare între Toni Petrea şi Nicolo Napoli

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21034455/1/craiova-chindia.jpg
 
Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, meciul disputat în compania formaţiei FCU Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploieşti. FCU Craiova este pe locul 7 în campionat, cu 37 de puncte, în timp ce Chindia se află pe 9, cu 31 de puncte.

VIDEO | Chindia Târgovişte - FCU Craiova 0-0. Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz - Orozco, Corinus, Boldor, C. Dinu - Akhmatov, Perianu - Neguţ (cpt.), Chamed, S. Buş - D. Popa
  • FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert - Dr. Albu, V. Achim - Baeten, G. Ganea, Bahassa - A. Chiţu

Minutul 90+3: Fluier final! Se termină 0-0.

Minutul 70: Popa trage din unghi de la 20 de metri, dar Gurău se întinde şi prinde de lângă bară. Partida este extrem de săracă în faze de poartă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 41: Neguţ reia pe lângă, o centrare din lovitură liberă.

Minutul 13: Bahassa trage de lângă doi adversari. Execuţia nu este puternică, dar prinde pământul şi îi dă serioase probleme lui Căbuz, ce prinde în doi timpi.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------
 
Gruparea olteană are o serie excelentă de rezultate şi ajunge la ora meciului după patru victorii cunsecutive în SuperLigă. Echipa lui Nicolo Napoli e pe 7 în clasament, la 5 puncte în spatele lui Sepsi Sf. Gheorghe şi încă speră într-o soluţie favorabilă în privinţa partidei pierdute la masa verde în faţa covăsnenilor.
 
Obiectivul Craiovei e clar în acest meci, victoria fiind singurul rezultat care ar menţine vii şansele unei calificări în play-off-ul acestui sezon.
 
De cealaltă parte, elevii lui Toni Petrea vin după o înfrângere suferită în faţa Rapidului, în Giuleşti, scor 0-2, şi a ajuns la trei meciuri fără victorie în campionat. 
 
În tur, Chindia s-a impus pe terenul Craiovei, scor 1-0, graţie unui gol înscris de Popadiuc.
 
Chindia Târgovişte - FC U Craiova e LIVE pe Prima Sport 2, marţi, de la 18:00, iar pe PrimaSport.ro ai toate golurile şi cele mai importante faze ale meciului în timp real.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele