Ultima oră
E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”

E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă
”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV ”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

VIDEO | Chindia Târgovişte - Gaz Metan Mediaş 1-1. Chindia rămâne singura echipă neînvinsă din play-out

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20156674/5/rps9186.jpg

Chindia Târgovişte a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Gazdele păreau că se îndreaptă către victorie, dar gafa incredibilă a portarului Aioani a fost decisivă.

Daniel Popa a deschis scorul în minutul 52, din penalty. Valente a egalat în minutul 72, după ce portarul Aioani a degajat greşit mingea.

Primul gol primit de Chindia în acest play-out poate fi catalogat drept cea mai mare gafă a acestui sezon în Liga 1.

Chindia Târgovişte se menţine pe primul loc în clasamentul play-out-ului, în timp ce Gaz Metan Mediaş rămâne aproape de locul de play-off pentru UEFA Conference League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20156674/11/clasament-chindia.jpg


Chindia - Gaz Metan 1-1 (Popa 52' - penalty / Valente 72'), pe Look Sport

  • Chindia: Aioani (Moldovan 76') – Dinu (cpt), Iacob, Piţian (Kocic 46'), Căpuşă – Raţă, Dulca – Dumitraşcu, Neguţ, D. Popa – Florea (Berisha 85').
  • Gaz Metan: Pleşca (cpt) – Horj, Larie, Yuri (Baco 46') – Velisar, Deaconu (Chamed 70'), Alceus (Pambou 70'), De Moura, Butean – Valente (Romeo 77'), P. Costea (Ze Manuel 25').

Min. 90: S-a încheiat meciul! 1-1!

Min. 85: Schimbare la Chindia: a ieşit Florea, a intrat Berisha.

Min. 81: Cartonaş galben pentru Romeo (Gaz Metan)!

Min. 77: Schimbare la Gaz Metan! A ieşit Valente, accidentat, a intrat Romeo.

Min. 76: Schimbare la Chindia! A ieşit Aioani, accidentat, a intrat Moldovan.

Min. 73: Portarul Aioani a căzut pe teren şi nu mai poate continua meciul! Va fi schimbare la Chindia.

Min. 72: GOL pentru Gaz Metan! 1-1! A înscris Valente, după gafa imensă a portarul Aioani. Portarul Chindiei, uşor accidentat, a degajat greşit mingea.

Min. 70: Dublă schimbare la Gaz Metan! Au ieşit Deaconu şi Alceus, au intrat Chamed şi Pambou.

Min. 67: Ocazie pentru Chindia! Mai întâi, Popa a centrat slab în faţa porţii, apoi Raţă a şutat modest din câţiva metri.

Min. 58: Gaz Metan Mediaş a cerut penalty, după un contact între Ze Manuel şi Iacob. Pe reluare se poate observa că arbitrul a luat decizia corectă, să lase jocul să continue.

Min. 53: Ocazie pentru Chindia! Daniel Popa a scăpat singur cu portarul, dar a călcat pe minge, apoi un fundaş a respins mingea în corner.

Min. 52: GOL pentru Chindia! 1-0! A înscris Daniel Popa de la 11 metri.

Min. 51: Penalty pentru Chindia! Horj l-a faultat pe Neguţ în colţul careului.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Gaz Metan: a ieşit Yuri, a intrat Baco. Schimbare şi la Chindia: a ieşit Piţian, a intrat Kocic.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! 0-0! Niciuna dintre echipe n-a reuşit vreun şut pe poartă.

Min. 45+1: Cartonaş galben pentru Yuri (Gaz Metan)!

Min. 29: Cartonaş galben pentru Neguţ (Chindia), pentru o simulare în careu!

Min. 25: Schimbare la Gaz Metan! A ieşit Costea, a intrat Ze Manuel.

Min. 15: Ocazie pentru Chindia! În urma unui corner, mingea a ajuns la Neguţ, la marginea careului, în poziţie excelentă. Mijlocaşul gazdelor a lovit mingea din voleu, trimiţând-o peste poartă.

UPDATE 19:00 A început meciul!


Chindia este liderul grupei de retrogradare din Casa Liga 1, iar un succes marţi, cu Gaz Metan, ar face ca dâmboviţenii să se distanţeze la 9 puncte în faţa următoarei echipe clasate, FC Argeş.

 
Echipa pregătită de Emil Săndoi e neînvinsă în play-out. În tot acest timp, Chindia a câştigat patru meciuri şi a remizat o singură dată. De fapt, echipa din oraşul fostei capitale a Munteniei nu a mai pierdut din data de 9 aprilie. Atunci, târgoviştenii pierdeau însă un meci cât un sezon. Învinsă la Piteşti, 1-3 cu FC Argeş, Chindia rata atunci la mustaţă şansa de a evolua în premieră în play-off.
 
Un parcurs ceva mai sinuos a avut în acest sezon Gaz Metan. Imprevizibilă, echipa din Ardeal a obţinut victorii surprinzătoare în acest sezon, la fel cum a pierdut meciuri pe care nimeni nu se aştepta să le piardă.
Dacă adversarii lor sunt invicibili în play-out, medieşenii au pierdut o singură dată în această fază a competiţiei, 0-1 cu Viitorul şi mai au două victorii şi două remize.
 
În clasament, Chindia are în acest moment 33 de puncte şi e prima, urmată de FC Argeş (28), Gaz Metan şi UTA, ambele cu câte 25.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele