Ultima oră
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul
Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”

VIDEO | Chindia Târgovişte mai câştigă un meci în SuperLigă! Echipa lui Toni Petrea trece cu 1-0 de FC Hermannstadt

Chindia Târgoviște Publicat pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20909613/2/chi.jpg

Chindia Târgovişte a învins duminică, în deplasare, echipa FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci al etapei a 17-a din SuperLigă.

Chindia a deschis scorul la Mediaş în minutul 51 cu un gol al lui Celea, care a reluat în plasă din apropiere un balon respins de Letica. Cu victoria obţinută la Mediaş, în faţa sibienilor, Chindia bifează al şaselea meci consecutiv fără înfrângere, având cinci victorii în ultimele şase etape. Echipa lui Toni Petrea se află pe locul 11 în clasament, cu 19 puncte.

  • HERMANNSTADT: Letica - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Răuţă (Sota Mino 46), Biceanu (P. Petrescu 67) – Balaure (Buhăcianu 67), Alhassan (Babic 75), Oroian (D. Iancu 67) - D. Paraschiv. ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Fernandez, M. Ioniţă - Akhmatov, Passaglia (Vorobjovas 86) - Neguţ (Boldor 79), Popadiuc (Grubac 86), Dumitraşcu (Chamed 44) - D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

Meciul în format live-text + video cu golul 

FC Hermannstadt - Chindia Târgovişte 0-1 (Celea 51)  

 

  • FC Hermannstadt: Letica - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Răuţă, Biceanu - Balaure, Alhassan, Oroian - D. Paraschiv 
    Rezerve: Muţiu, Bejan, Sota, Năstăsie, I. Petrescu, Dr. Iancu, Babic, Buhăcianu, Medina 
    Antrenor: Marius Măldărăşanu
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Fernandez, M. Ioniţă - Akhmatov, Passaglia - Neguţ, Popadiuc, Dumitraşcu - D. Popa 
    Rezerve: D. Moldovan - Vorobjovas, Atanase, Boldor, Grupac, Jipa, Chamed, C. Dinu, Cooper
  • Antrenor: Toni Petrea

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 89: Paraschiv ia o acţiune pe cont propriu în careul Chindiei, dar şutul său din întoarcere, de la 15 metri, se duce peste poarta lui Căbuz.

Min. 83: Joc fragmentat în ultimele minute bune, Chindia se retrage de ceva timp şi forţează cât poate întreruperile, joacă la trecerea timpului. Hermannstadt nu pare capabilă să pună probleme pe faza de atac.

Min. 66: Chindia prinde curaj după gol, are entuziasm şi stă mult în jumătatea sibienilor. Neguţ trage în transversală din careu, în urma unui lob peste Letica.

Min. 51: GOOOL Chindia! Celea deschide scorul în urma unui corner, cu un şut din câţiva metri.

Min. 46: Se reia partea a doua!

Min. 45+1: Pauză la Mediaş! 

Min. 26: Posesie echilibrată între cele două, cu puţine faze de poartă în afara situaţiilor din primele minute. Căpuşă trage de la 17 metri, dar execuţia sa, cu piciorul stâng, se duce puţin pe lângă poarta lui Letica. Rămâne 0-0.

Min. 7: FC Hermannstadt trece şi ea pe lângă gol. Şutul lui Oroian, din careu, e scos de Căbuz cu piciorul, în stilul portarilor de handbal.

Min. 1: Şansă bună pentru Chindia, încă din primul minut. Popadiuc ajunge faţă în faţă cu Letica, dar portarul sibienilor scoate în lateral. Şutul jucătorului echipei târgoviştene, din careu, uşor lateral dreapta, din şate-opt metri.

Min. 1: Începe partida de la Mediaş. 


FC Hermannstadt a trecut cu 2-0 de CS Mioveni, în deplasare, iar Chindia Târgovişte a făcut 2-2 cu FC Botoşani, la Ploieşti, pe teren propriu, egalând în minutul 90+4. Înainte de startul rundei a 17-a, sibienii sunt pe locul 5, iar Chindia e pe locul 13.

După 15 meciuri în SuperLigă, FC Hermannstadt a adunat 26 de puncte, iar Chindia Târgovişte a strâns doar 16. În tur, în partida jucată la Ploieşti, Chindia Târgovişte şi FC Hermannstadt au remizat cu goluri, 1-1.

Ce spunea Toni Petrea după meciul dintre Chindia şi FC Botoşani, de runda trecută:

”Am suferit puţin astăzi. I-am permis adversarului să aibă posesia, să vină cu multe lovituri libere la marginea careului nostru. Băieţii au dovedit că au caracter. Îi felicit pentru asta! Le mulţumesc şi suporterilor că au venit aici alături de noi. Sper să fie în continuare.

Nu vreau să comentez arbitrajul. În timpul meciului mai am trăiri. Am luat un cartonaş galben, dar întrebaţi-l pe domnul arbitru de rezervă de ce. Ştiţi că nu vreau să comentez asta. E un sport de contact fotbalul, se mai întâmplă să te loveşti, să îţi mai dea sângele.

Eu după margine cred că trebuia acordat penalty, a fost împiedicat, chiar dacă nu a căazut. Nu ştiu ce au văzut cei de la VAR. Înseamnă că a bătut vântul... Dar nici nu am revăzut faza, chiar nu ştiu. Important este că am revenit şi am egalat în final.

Sunt tensionat şi eu, dacă nu aş fi şi nu aş avea emoţiile meciului, nu ar fi bine. Poate ar trebui să fiu şi eu mai calm în anumite momente. Cred că VAR-ul ajută jocul, dar au fost multe erori chiar şi cu el”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri