Ultima oră
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea

VIDEO | Chiţu nu s-a ferit de cuvinte, deşi FCU Craiova s-a calificat. ”Am fost foarte proşti”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21210741/2/chitu.jpg

FCU Craiova s-a calificat la penalty-uri în finala barajului de Conference League, după ce a învins FC Voluntari. După 120 de minute scorul a fost 3-3, deşi oltenii au condus cu 3-0.

Aurelian Chiţu a marcat o ”dublă” şi a ajuns la 12 reuşite stagionale. În ciuda calificării, acesta a avut un discurs dur.

”Eu nu am mai trăit aşa ceva, nici acum nu îmi vine să cred. Nici bucuria de la final nu e cum ar trebui. Apoi gândeam că meciul s-a încheiat la 3-0, a fost 3-3, bine că am avut noroc la penalty-uri şi am reuşit să mergem mai departe să jucăm meciul decisiv.

Suntem mulţumiţi că ne-am calificat, dar am fost foarte proşti, ca să zic aşa. Nu au voie să egaleze de la 3-0. Nu trebuie să se mai întâmple, nu ne-am învăţat minte din meciul trecut cu Voluntari, când am condus cu 3-1 şi ne-au egalat”,
declarat Chiţu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt