Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Cicâldău a contribuit la două goluri în Galatasaray - Marseille 4-2! Cum se pot califica turcii direct în fazele eliminatorii

Europa League Publicat pe 25 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20480894/3/ac.jpg


Galatasaray Istanbul a obţinut, joi seară, o victorie importantă în tentativa de a se califica direct în fazele eliminatorii din Europa League. Turcii au învins clar Marseille, 4-2, într-un meci în care Cicâldău a contribuit la primele două goluri, dar au nevoie de un rezultat pozitiv pe Stadio Olimpico, împotriva lui Lazio, pentru a fi siguri de locul întâi în Grupa E.
 
Titularizat de Fatih Terim în linia de la mijlocul terenului, internaţionalul român s-a demarcat excelent pe un culoar liber din defensiva francezilor, a primit o pasă perfectă de la Feghouli, apoi nu a stat mult pe gânduri. Cicâldău a finalizat rapid, cu un şut cu dreptul, iar execuţia sa a fost prea rapidă pentru ca Pau Lopez, portarul lui OM, să aibă timp pentru un reflex salvator!
În minutul 30, Cicâldău a avut din nou o contribuţie importantă. Românul a încercat o pasă în careu pentru Diagne, Caleta-Car s-a interpus pe direcţia mingii, a deviat nefericit şi l-a învins şi el pe Pau Lopez.
 
Spre finalul reprizei, "Cic" a avut un conflict cu Pape Gueye, iar ambii s-au ales cu un cartonaş galben, apoi a fost înlocuit cu Olimpiu Moruţan în repriza a doua, după ce a acuzat o accidentare.
 
Feghouli a făcut 3-0 pentru gazde, după o greşeală a lui Saliba, scor la care Galatasaray avea un avantaj important în faţa lui Lazio, care conducea cu 1-0 pe terenul ruşilor de la Lokomotiv Moscova. În minutul 70, însă, oaspeţii au primit penalty. Milik a ratat în primă fază, apoi s-a mişcat repede şi a punctat pentru 3-1. În paralel, Immobile a transformat o lovitură de la 11 metri în Lokomotiv - Lazio, iar avantajul golaverajului a trecut de partea italienilor. Pe final, în minutul 83, Ryan Babel a marcat pentru 4-1 la prima atingere de balon, venită la mai puţin de zece secunde de la momentul în care a intrat pe teren, apoi Milik (85) a împins în poartă o minge deviată de Nelson pentru 4-2. Lazio a punctat pentru un 3-0 sec în Rusia, iar calculele calificării au devenit clare.
 
Înaintea ultimei etape, Galata are 11 puncte din 15 posibile, iar Lazio a strâns opt. Golaverajul turcilor e 7-4, al italienilor 7-2, ceea ce înseamnă că echipa lui Cicâldău şi Moruţan are nevoie de un egal sau de o victorie pe Olimpico pentru a prinde locul întâi în grupă şi calificarea directă. În cazul în care va pierde, Galata va fi nevoită să joace un baraj cu o echipă venită din grupele Ligii Campionilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele