Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Ciobotariu, plin de încredere după înfrângerea cu CFR Cluj: „Suntem o gaşcă nebună! Vrem să arătăm tuturor că nu am ajuns întâmplător aici”

FC Voluntari Publicat de Răzvan Cîrceag pe 12 mar 2022
mail-share icon Email

CFR Cluj a început perfect şi play-off-ul, obţinând victoria în prima etapă cu FC Voluntari, scor 3-1. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro

Liviu Ciobotariu s-a declarat dezamăgit de acest rezultat şi este sigur că elevii săi ar fi putut să obţină mai mult din acest duel. Totuşi, a găsit suficiente cuvinte de laudă pentru fotbaliştii de la Voluntari.

„Cred că am făcut, nu cred, sunt convins că am făcut o primă repriză foarte bună, unde ne-am creat multe situaţii de a marca, dar n-am fost inspiraţi. Trebuia să dăm la poartă, am preferat să pasăm sau să driblăm. Am revenit de la 0-1 şi nu e uşor pe acest teren, chiar dacă am avut şi şansă.

Suntem dezamăgiţi de rezultat pentru că cred că puteam mai mult. Dar e clar că victoria lui CFR Cluj e meritată, ne-au marcat trei goluri. Încercam să fim o nucă tare, să jucam un fotbal bun. Vrem să arătam că merităm să fim în primele 6. Am avut momente bune de joc, după care au fost şi momente mai puţin bune, dar asta este.

Suntem pentru prima dată în istorie în play-off. Vrem să ţinem steagul sus. Mă bucur că suntem apreciaţi şi adversarele noastre vorbesc despre noi că jucăm un fotbal bun şi putem pune probleme, ăsta este şi adevărul. Ok, a fost primul joc, ne vom regrupa şi încercăm să ne revenim fizic şi mental.

Avem un joc dificil cu Craiova, acasă, ne dorim să facem un joc bun şi să eliminăm greşelile făcute astăzi. Când joci împotriva CFR-ului, daca vrei să iei puncte trebuie să faci cât mai puţine greşeli.

Este clar că valoarea individuală a celor de la CFR este peste ce avem noi, dar eu îmi felicit băieţii pentru atitudine, suntem un grup frumos, o gaşcă nebună, vrem să arătăm tuturor că nu întâmplător am ajuns aici”, a declarat Ciobotariu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele