Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Ciobotariu s-a oprit din interviu că să dea replica unui contestatar. "Trei campionate!"

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20913839/1/ciobo.png

Dinamo a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României Betano.

Au marcat Francisco Junior ’16, Păun ’58 şi Patriche ’88 (autogol) pentru învingători, respectiv Patriche ’82 şi Roşu ‘90+3 pentru Dinamo.

Fanii ”câinilor” l-au apostrofat la final pe Denis Ciobotariu. Fundaşul format chiar de Dinamo a dat replica: "Trei campionate!"

Referirea fiind la cele trei titluri pe care fotbalistul le-a câştigat cu CFR Cluj.

"Cred că e o victorie meritată, am jucat bine, exact ce ne-a cerut Mister. Cred că puteam să fim mai pragmatici. Dinamo a făcut un joc bun, inclusiv tactic, dar în final cred că echipa mai bună a învins.

N-a fost vorba de concentrare, ştiam că o să vină cu aceşti suporteri care îi împing foarte bine de la spate. Ştiam că ne vor pune probleme, de aceea ne-am luat măsuri. Cred că au dat două şuturi, două goluri.

Eu sunt obişnuit, întotdeauna am avut presiune, şi la Dinamo, şi la CFR Cluj. Suporterii lui Dinamo chiar nu ne-au primit bine, în special pe Matei şi pe Rodriguez. Dar asta este, aşa au considerat ei şi mergem mai departe.

Cred că Dinamo a făcut o figură foarte frumoasă cu noi şi le doresc să intre în Liga 1. Au suporterii aceştia care fac o atmosferă foarte frumoasă"
, a spus Ciobotariu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele