Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Ciprian Marica, radiografie tristă a fotbalului românesc. ”Nu cred că mai avem vreo şansă”

Special Publicat de Daian Cutu pe 10 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20461965/1/marica.png

Ciprian Marica (36 de ani) a oferit un interviu emoţionant lui Florin Călinescu. Fostul atacant al echipei naţionale a făcut o radiografie tristă a fotbalului românsc.

Implicat în prezent la Farul, alături de Gică Hagi, Marica a punctat că există speranţă, dacă se va pune accentul pe copii, care din fericire încă au interes pentru acest sport.

”Suntem la un punct de play, urmează returul, după care se va împărţi. Gică îşi doreşte să fie cel mai bun şi are un plan, iar planul arată bine de tot. Vrea să vândă acţiuni, îşi doreşte ca oamenii din oraş şi judeţ să vină alături de echipă.

(n.r. mai poate o echipă de club din România să ajungă undeva sus în Europa) Trist, dar nu cred că mai avem vreo şansă. Asta să nu uităm, am avut până nu demult cele mai mari taxe din Uniunea Europeană, 75% plăteai la un salariu de jucător. Astăzi, după ce într-adevăr nu mai e nimic s-a intervenit. Nu există o lege a sponsorizării, nu putem să facem performanţă atâta timp cât sponsorizarea este donaţie.

Problema este că de acest beneficiu nu beneficiează cluburile. Marile companii au fundaţiile lor, unde îşi redireacţionează banii, iar sportul nu atinge banii aştia şi nu are de unde să se finanţeze.

Copii sunt, au nevoie de susţinere să se lupte cu cei mai buni la cel mai înalt nivel. Trebuie doar să avem şi sportul printre priorităţi!”
a spus Marica, în interviul susţinut de Florin Călinescu, la Prima TV.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele