Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO ǀ Ciprian Tătăruşanu, lăudat după AC Milan – Torino 1-0! Ce note a primit portarul român

AC Milan Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21014585/1/329722941-588009163181815-3160604808116816922-n.png

AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu (37 de ani) integralist, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, Torino, într-un meci din etapa a 22-a a campionatului Italiei. Golul a fost marcat de Giroud, în minutul 62.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la al 3-lea meci fără gol primit în Serie A, în stagiunea curentă. Tătăruşanu a fost învins de 22 de ori în 15 meciuri din campionatul Italiei.

Tătăruşanu, notat între 6 şi 6,5

Prestaţia fostului portar al echipei naţionale a fost lăudată de presa din Italia, care l-a criticat, în mod repetat, în acest sezon. Tătăruşanu a fost notat între 6 şi 6,5.

”Tătăruşanu, 6 – Toţi ochii au fost aţintiţi pe el de fiecare dată când mingea a ajuns în careu, dar n-a avut probleme. În prima repriză, n-a fost nevoit să aibă intervenţii cu excepţia pătrunderii în careu a lui Sanabria, pe care l-a blocat bine. În repriza a doua, a fost nesigur la un şut al lui Singo”, a notat tuttomercatoweb.com.

”Tătăruşanu - 6,5: A fost un meci bun pentru român, care a reuşit două intervenţii foarte bune pentru a împiedica un gol pentru Torino. De asemenea, a fost bun în jocul aerian şi nu a făcut nicio greşeală”, a scris sempremilan.com.

Partidele Empoli – Spezia, Lecce – AS Roma şi Lazio – Atalanta vor avea loc sâmbătă.

Meciurile Udinese – Sassuolo, Bologna – Monza, Juventus – Fiorentina şi Napoli – Cremonese se vor disputa duminică, iar confruntările Verona – Salernitana şi Sampdoria – Inter Milano se vor disputa luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele